שינו שם

שינו שם

שלום לכולכם,אני חדשה כאן בפורום ורציתי לדעת אם מישהו יוכל לעזור לי בקשר לשמי. כפי שאתם רואים שמי הוא אלימור,אבל אני לא בחרתי אותו,אלא הוא בחר אותי. הבעתי כוונה להחליף שם וביקשתי בדרכה ובחלומי ראיתי את השם הזה שמעולם לא שמעתי עליו לפני כן. האם מישהו מבין את משמעותו או מאין הוא מגיע? אני מאוד אודה לכם...

The Warrior

New member
אלימור

שלום לך אלימור. אם זהו שמך שקיבלת, אז הרי הוא השם ששייך לתקופה שלך עכשיו. עובדה שחשת שאת רוצה לשנות שם. נראה לי שלאדם יש יותר מאשר שם אחד, ובהתאם למצבו כך הוא משתמש בשם. השורש של מור יכול להראות על "הוראה" מלבד זה שהוא סוג של בושם. השם מורכב מהמילה "אלי" ו-"מור" כלומר הוא מורה על הדרך בה את חפצה לחהיות מונחה ע"י האל (אם זה מתאים לך...) מבחינת גימטריה ערך השם הוא 207. במקביל מילים בעלות אותו ערך מספרי הן: >רופא< >יזרע< >העברי< >זכרני< >מזרם< >העזרה< >נזכיר< >פזר< >העביר< יש כמובן עוד, אבל אלו הן מילים שעלו לי תחילה, אולי זה יתן לך השראה או כיוון למה שקורה היום. 207 כשנחבר את הספרות יחד תתקבל הסיפרה 9, שהיא מראה על לידה = פריצת דרך. אולי זה שייך. בברכה

תגובה

תודה לך,אני באמת הגעתי כבר לחלק מהמסקנות שלך. ניתחתי את השם נומרולוגית וראיתי שהוא טוב גם מבחינת אותיות האהו"י שלו הוא חזק. משמעות השם בקבלה הוא גם קירבה למיסטיקה ויש לי את זה. אני יודעת שמור הוא בושם אבל בקשר להוראה ורפואה לא ידעתי ומעניין כי אני מתעניינת ברפואה בכלל ורפואה אלטרנטיבית אני רוצה להתחיל ללמוד. ובקשר לפריצת הדרך והשינוי,ניתחו לי חלומות מכיוון הקבלה שפירושם היה התחלה של דרך חדשה והתחזקות מבחינה רוחנית,קבלת כוחות חזקים יותר.

שאלה../images/Emo12.gif

איך אני יכולה לדעת מיהו המלאך השומר שלי? או אולי המלאכים? אני יודעת שלפעמים ישנם כמה מהם והדרגה שלהם היא בדרגת הרוחניות של בן האדם. אם הוא מתחזק אז המלאך או המדריך מתחלף במישהו ברמה גבוהה יותר.

The Warrior

New member
לגבי המלאך

בדיוק בימים האחרונים רשמתי לגבי המלאך השומר כאן, וברשומות שאחר כך. הכי פשוט זה לשאול אותו (את המלאך). אולי יש לך יותר מאחד זה נכון. שאלתי את אלהים לגבי המלאך שלך והשם שקיבלתי הוא "דוד". זה הכינוי שלו, וכנראה מסמל את האופי שלו. יכול להיות שהוא יופיע בכינויים אחרים. אם וכאשר תזדקקי לעוד כוחות, תוכלי לבקש מעוד מלאכים שיבואו לצידך. פשוט הזמיני אותם. גם תפילה מחזקת, ותוכלי להיות איתנה בלידה החדשה, ולקבל יותר ידע טהור, בדיבור ישיר אם אלהים. לא אמרתי שאינך עושה את זה כבר, אבל אפשר עמוק יותר והרבה יותר.

פשוט תשאלי אותו לשמו והקשיבי לתשובה

שתשמע בראשך האמיני, כן זו התשובה ואף אחד לא יכול לאמר לך מה שנשמתך יודעת אף אחד לא ...

אלימור לדעתי האישית בלבד../images/Emo22.gif

אלימור מור אחד מצמחי המרפא המופיע בתפילת פיטום הקטורת. אחד מהצמחים אותו העלה הכהן הגדול על המזבח. אחד מצמחי המרפא שביחד עם עוד 11 צמחים יכול להכנס לתרכובת צמחים שתטפל במחלות חשוכות מרפא. כן אלימור את אמורה ללמוד רפואה לא קונבנציונלית כן הכוון שלך הוא לכוון צמחי המרפא. צרי קשר בתא המסרים ואכוון אתך. אלי כמו שנאמר- שמירה אלוהית או תובנה אלוהית שעליך להתחבא אליה ולהוריד את התובנה עבור העם. אלימור בגימטריה קבלית = 8 סמל האינסוף, חיבור לבורא עולם. הספרה 8 היא גימטריה של שם השם י- ה- ו- ה את מחוברת ילדה לכי עם האינטואיציה שלך. תפסיקי כל הזמן לחפש תשובות אצל האחרים. התשובה מצויה מתחת לחלונך. כן יקירתי את נועדת להיות מטפלת אנרגטית. את נולדת לעבודת הרפואה של הכהנים שהיו מגישים אותה בבית המקדש עבור העם. אין זו הרפואה הרגילה. יש בך חיבור אדיר לעולם הרייקי וההילינג. צרי קשר יקירה ונראה לך את הדרך

למעלה