שינוע עוגות ברבי

ב ה י ר

New member
שינוע עוגות ברבי

צריכה טיפים לאריזה עוגות ברבי. הקופסאות לא מספיק עמוקות בכדי לכסות את העוגה. הסטנד של העוגה מגש חד פעמי דק המועד לפורענות רק מפחיד אותי.. מה את מציעות לי? הכוונה עוגות למכירה

Lela

New member
כשאני קיבלתי מתנה עוגת ברבי

הביאו לי אותה בקרטון פתוח- כמו של הירקנים. תניחי את העוגה על בסיס יציב- לוח קאפה, MDF, או מה שאת נוהגת לשים, ואת זה בתוך הקרטון הפתוח.

ב ה י ר

New member
איפה ניתן להשיג

MDF במחיר נמוך? אני בדר"כ מביאה על בסיס תבנית מצופה נייר כסף ואז מקבלת חזרה את התבנית (חברות ,משפחה לזרים זה לא ניראה לי יפה להביא כך)

Lela

New member
תנסי בנגריות

האמת שאני עד עכשיו השתמשתי במגשים מצופים בנייר כסף, ובעקבות טיפים של הבנות השתמשתי השבוע בלוח קאפה, חתוך לפי מידה, מצופה בנייר משי ועליו צלופן. אף פעם לא השתמשתי בMDF אבל ראיתי שבנות אחרות עושות כך. לדעתי אפשר לגשת לנגריה, ולבקש שאריות של פלטות- שיחתכו לך לפי מידה.

Mama Tok

New member
איזה גודל צריך לדעתכם ללוח MDF

שמתאים לעוגה עגולה בקוטר 26. (אני רוצה לוח מרובע, לא עגול) תודה

וינונה

New member
לא מבינה למה להשתמש בMDF

ה-MDF רעיל . חוצ מזה הוא כבד מאד כיון שהוא עשוי מחומר דחוס עם דבק. הרבה יותר בריא להשתמש בקאפה ןאפילו בפוליגל . והרבה פעמים יותר זול לקנות מגשי פלסטיק - פשוטים, פשוטים - בחנויות של "הכל בדולר". גם זול גם נוח וגם לא כואב להשאיר למזמין או לגן.... ושוב מ-א-ד ל-א מומלצ להשתמש בMDF

וינונה

New member
למה לך? גם צריך להביא מהנגריה,גם

כבד, גם רעיל... יש כל כך הרבה פתרונות קלים יותר (תרתי משמע)

נטעים

New member
עטיפה

עוגות למכירה אני עוטפת בנייר צלופן שקוף את יכולה לגזור את המכסה ואז לעטוף כשאת מעבירה את העודה תני עם מגש ובהזדמנות כבלי אותו חזרה

למעלה