שינועי השבוע

שינועי השבוע

ביום שני אעבור אצל אלירז בגן ילדים בפתח תקווה ואקח בובות עבור הגן לילדים אוטיסטים בקריות (יימסר למישמיש מנהלת פורום תאומים ושלישיות)

ביום רביעי בצהרים אהיה בחיפה ואמסור דברים כולל מזון וכלי בית לאדרת ולשולי ואת הבובות למישמיש. אנא תאמו שתהיה לי רק תחנה אחת.

ביום חמישי אעבור אצל יעלה ברמה"ש ואקח דברים עבור בובית.

ביום ששי: בובית בכפר יונה אמסור לה דברים מיעלה וממיטל, בהמשך לעירית 54321 בתל אביב אפרוק את מה שהועבר דרך אדרת, .(לילך, יש משהו?)

עד כאן לבינתיים

shuli 1

New member
בני כפי שכתבתי לך אהיה פנויה רק בערב, כך

שאם אתה יכול להגיע רק בצהריים אז אולי תעביר לי את הדברים שבוע לאחר מכן?

אדר, יש לך עדיין את המחברות לרוני?

אם כן הביאי לי בבקשה ואעביר אליו ביום ששי

אדרת, ביחס ליום רביעי

אני אצל מישמיש ברבע לאחת בצהרים. אם את יכולה תביאי את הדברים עבור רוני ועירית. אם לא, אנא תדאגי שעד אז הם יהיו אצל מישמיש ואז אקח אותם.

ל י ל ך פ

New member
בני, יש לי, כמות לא גדולה

כלומר, פחות מתכולת אוטו מפוצץ... אם יש לך אפשרות לעבור כרגיל בשישי, אשמח

עדכון יום ששי

על הבוקר לבובית, קיבלתי מיעלה את הכל (וילונות ומסך מחשב, הביאה לאוניברסיטה)
אחר כך ללילך למסור סוף סוף את מה שקיבלתי ממיטל ולקחת מה שנדרש ולאן שנדרש.
בהמשךלרוני ו\או למיטל.
לצערי לא קיבלתי השבוע את מה שהייתי צריך עבור ג'ן ועירית וזה יידחה ליום שלישי.
ועוד הערה: בששי הבא בבוקר מוקדם אני ממריא לחו"ל ולכן לא יהיה שינוע באותו יום, בששי שלאחר מכן ובשבוע בין לבין.

אדרת2

New member
בני תיקון קל ברשותך

לא ברור לי כל כך הניסוח שלך ..."לצערי לא קיבלתי את הדברים עבור עירית וג'ין"...כאילו מה הייתי חייבת או אמורה להעביר ביום מסויים גם כשאני עובדת? קצת נפגעת...הברים עבורן נמסר לי הבוקר מאיילת, משום שלא הצלחתי להגיע אל איילת, אני בדרך כלל אמוסה עסוקה עובדת מצאת החמה ועד צאת הנשמה...
בכל אופן שתי חבילות עבורן נמצאות אצלי באוטו ואם לא אשכח אעבירן בשבת אל גיסי וזה יעביר אליך בראשון לאוניברסיטה.

למעלה