תודה רבה לשניכם אסתפק במגהץ שחשוב לי יותר ולחסוך לבני לנסוע לראשון לציון. תודה.
מ מיוחדת 12 New member 26/8/13 #19 תודה רבה לשניכם אסתפק במגהץ שחשוב לי יותר ולחסוך לבני לנסוע לראשון לציון. תודה.
י יעלי1232 New member 26/8/13 #20 האם את צריכה משהו בתחום הביגוד? יש לי בגדי נשים במבחר מידות. ונעלי ספורט לילד מידה 35 (נייק. גבוהות) כתבי לי אולי נצליח להעביר יותר מדבר אחד
האם את צריכה משהו בתחום הביגוד? יש לי בגדי נשים במבחר מידות. ונעלי ספורט לילד מידה 35 (נייק. גבוהות) כתבי לי אולי נצליח להעביר יותר מדבר אחד
מ מיוחדת 12 New member 26/8/13 #21 תודה אשמח לנעלי ספורט זה יחסוך לי כמה מאות שקלים לנעלים עבורו כי הבכור גם צריך ויקבל. ביגוד ??? מידה 44 לדאבוני טפחתי קצת בגלל הכימותרפיה והאסטרואידים אבל לא נורא שנה הבאה אתכווץ שוב חחח טייצים וכאלה,אולי ג'נס,שמלה ארוכה וכדומה,מה שאפשרי.
תודה אשמח לנעלי ספורט זה יחסוך לי כמה מאות שקלים לנעלים עבורו כי הבכור גם צריך ויקבל. ביגוד ??? מידה 44 לדאבוני טפחתי קצת בגלל הכימותרפיה והאסטרואידים אבל לא נורא שנה הבאה אתכווץ שוב חחח טייצים וכאלה,אולי ג'נס,שמלה ארוכה וכדומה,מה שאפשרי.
י יעלי1232 New member 26/8/13 #22 יש לי בגדי חג במידה 42-44, אבדוק מה המידות אם יש לך טלפון חכם, שלחי לי במסר את המספר ואוכל להעביר לך תמונות בווטסאפ (אם יש לך) ותוכלי לבחור מה מתאים לך ומה לא.
יש לי בגדי חג במידה 42-44, אבדוק מה המידות אם יש לך טלפון חכם, שלחי לי במסר את המספר ואוכל להעביר לך תמונות בווטסאפ (אם יש לך) ותוכלי לבחור מה מתאים לך ומה לא.