שינוי

mika j

New member
שינוי

היי, אני בת 27, נמצאת כרגע בחופשת לידה ומעוניינת בשינוי בחיים שלי. תמיד משך אותי להיות עצמאית ואני חושבת שגם מתאימה לכך. העניין הוא התחום... למדתי עיצוב גרפי, אך לאחר הלימודים התחום פחות משך אותי. אני יודעת לתפור (ולמדתי גם עיצוב אופנה) אבל אין לי סבלנות לתפירה מסובכת. חשבתי אולי לפתוח עסק קטן לכריות, וילונות וכדומה. דברים שלא דורשים תפירה מסובכת. איך אני יכולה לבדוק אם יש שוק לזה? האם אפשר להתפרנס רק מזה? בגדול תחום העיצוב מאוד מושך אותי(גם עיצוב פנים..) , אך אני לא יודעת אם זה תחום שאפשר להתפרנס ממנו בכבוד בתור עצמאית מתחילה. אודה לעזרתכם

המפתח...

לצמוח לאט רעיון שעולה לי לשווק את הוילונות והכריות לחנויות. טוב שאת יודעת לאתר במה את פחות טובה ורוצה ובמה את יותר טובה חשוב גם לשמור על גמישות במידת הצורך את יכולה לשלב עצמאות עם שכירה עד להתבססות, אני מאמינה שיש שוק לכל דבר מעניין.... אבל גם טוב לשלב בו צרכים קיימים של הצרכנים, פשוט תתחילי ללמוד את השוק, עיצוב פנים זה שוק רחב... בטוחה שיש מקומות שתוכלי למצוא שם מקומך ולהצליח בהם, בהצלחה,

mika j

New member
תודה רבה
ושאלה נוספת...

נשמע לי נחמד לשווק לחנויות אבל... על מנת לשווק לחנויות, אני צריכה לעשות כמות מסחרית כבר מההתחלה? או שדבר ראשון לעשות דגמים בודדים ורק כשיש ביקוש להתחיל בכמות? איך מתחילים ואיך מציעים את עצמי? סתם נכנסים לחנויות?

בשמחה

נשמע נכון לעשות דגמים בודדים קודם כל ואז לראות איך הולך וללמוד מה עובד. להיכנס לחנויות - זה דרך מאוד טובה, תתפלאי אך בעלי חנויות שמחים לקבל הצעות מעניינות בכל זאת הם גם ירויחו מכך:) בהצלחה,

למעלה