שינוי תפקיד

• פותח הנושא DA01
  • פורסם בתאריך

DA01

New member
שינוי תפקיד

הי אמיר, כתבתי קצת למטה על שיחת המשוב שהיתה שבה אמרתי את כל מה שאני חושבת , כאשר הקפדתי לא להישמע כקורבן אלא לבוא ממקום של כוח ומודעות לחוזקות שלי. אמרתי שאולי אני צריכה לשנות תפקיד לתחום אחר (מערכות מידע) וע"י כך להתקדם. הבחנתי בסוג של מניפולציה שקיבלתי הרושם ממנה, מהמנהל הנוכחי. אני אציין שמאוד נוח לי בתפקיד הנוכחי , אבל באינטואיציה זה לא זה, ויש לי הזדמנות לגשת למכרז פנימי בחברה. אמנם בתפקיד קצת שונה , אבל זה יכול להוות לי קרש קפיצה לתחום ולענף. מאז שחשבתי על זה , אני מתה תפחד מלעשות את זה, במיוחד מלבוא ולהגיד שהחלטתי לגשת למכרז...אולי אני לא מאמינה בעצמי מספיק, אני לא יודעת מאיפה לשאוב את האומץ.. אנא עזרתך,

על פחדים

האומץ מתגלה מתוך העבודה הפנימית מתוך עבודת ההתבוננות. להבין את זה, בהיגיון, זה דבר אחד ולצלול פנימה זה דבר אחר. נסי לקרוא את המצורף ותגידי לי אם זה מדבר עליך. פסח, עבודה ופחדים יום טוב, אמיר

DA01

New member
זה בדיוק ככה

התחברתי למה שכתבת, אני יודעת מה מקור הפחדים, העניין הוא שבאמת הם באים בצורה חיצונית ע"י גורמים אחרים והם יותר באים מהצד הפנימי, שלי, שפתאום רואה עניין בדברים קיימים ואומר "זה נורא מעניין" , למרות שכשאני כותבת עכשיו אני חושבת "הרי גם במקום אחר יהיה מעניין" . אני חושבת שזה הפחד לעכל שכן אני הולכת לעשות שינוי, כן, אני חושבת קצת יותר בגדול קדימה, כן אני הולכת לשנות דברים, נראה לי בעיקר בקטע של השינוי והתגובה של הסובבים ל- אני חושבת בגדול, קדימה.. מתאים לי כבר משהו אחר.. תודה,

DA01

New member
עשיתי את זה

הי אמיר, אחרי שיחה עם הממונה על המשרה קיבלתי כוח והלכתי לבשר למנהל שלי על היותי מגישה מועמדות למכרז הפנימי. התמודדתי עם הפחד וזה מה שהיה חשוב לי.. הגשתי היום את הטפסים למשרה ונראה מה יהיה עם זה. אני מנסה לנטרל את כל הפחדים והלבטים שעדיין תוקפים אותי, אבל בכל מקרה זה מאחורי.. תודה על הכל, אעדכן..

בשעה טובה

ואיך נראה בדימיונך התפקיד הבא ? מה את עושה ? איך את עם עצמך, עם אחרים ? נסי לקחת לעצמך זמן שקט וצרי לעצמך בהירות פנימית לאן את רוצה שדברים יזרמו. אל תעשי זאת כבדרך אגב, אלא עם ההכנות הנדרשות. עשי מזה טכס. מקום מתאים, אווירה נכונה, ניתוק מטלפונים. כמו תפילה והתכוונות מלאה. בהצלחה אמיר

למעלה