"שינוי תפיסה" ב-99FM

"שינוי תפיסה" ב-99FM

אם זה היה אמיתי, סביר להניח שהייתי שמח. אבל מהזווית שלי נדמה ש-99FM החליטו לחסוך עוד כמה שקלים, לפטר עוד כמה שדרנים וטאלנטים, ובכל השעות שנשארו לנגן מוזיקה קצת יותר צעירה. מעניין לראות את עמנואל רוזן וגיא מרוז משדרים כשהם עטופים בשעות של להיטי פופ. אני לא יודע מה איתכם, לי המיש-מש הזה מריח כמו עיסה רדיופונית לא ראויה למאכל, והיפך גמור מאיך שתחנת רדיו צריכה להישמע בחודש שבו נקבע עתידה.

אם זה היה רדיו מוסיקה מוחלט

והיו מורידים את שאריות תוכניות המלל וממתגים מחדש כמו שצריך - זה היה ראוי ואפילו נחוץ, אבל לשמר את תוכניות המלל ולעטוף את השעות המתות בתירוץ מוסיקלי - נשמע אכן עיסתי. מיתוג מחדש עושים באומץ ולגמרי או לא עושים בכלל.

אני בטוח שלרשות הציגו את זה אחרת לגמרי

אין פה באמת שינוי תפיסה, מה שאולי מובן כאן בפורום, ולכן אני מניח שהרשות השנייה אפילו לא שמעה על כך.

tamarnon

New member
אתה חושב? קשה לי להאמין שאנשים שבאו והצילו את

הרדיו כלכלית יפסידו במכרז

זה ישמע קצת קיצוני אבל, הנהלת רדיו ללא הפסקה

פשוט קברה את הרדיו בעודו בחיים, אף אחד לא מדבר על הרדיו , אחוזי האזנה מזערים, פשוט עצוב מה שקרה לתדר הזה שבזמנים טובים שבועות הוא לא היה זז מהסקאלה שלי ברכב... ואני לא מדבר על זה שבכל ש.ג ופיצוציה היו מכוונים רק עליו... חבל פשוט חבל!

אגב, אלבו אולי במגעים לחזור לתחנה?

רצועת לילה יומית... זה יכול להיות אחד הדברים הכי טובים שיקרו לרדיו הזה...

ובאותו עניין...

קודם כל תודה :) חזרתי עכשיו מחתונתם של אילאיל וגולן, עובדי 99 בהווה, מהבודדים ששרדו את כל המהפכות שעברו על התחנה בשנים האחרונות. כמובן שראיתי המון אנשים יקרים וטובים מהתקופה שבאמת היתה סיבה מוסיקלית להתכוון על 99 בסקאלה. הרגשתי צורך עז לגשת לחנה גרטלר, מנכ"לית התחנה בשנותיה הגדולות, עימה לא שוחחתי במשך 4 שנים מאז עזיבתי את התחנה. לחצתי את ידה ואמרתי לה שרק היום אפשר להעריך איזה מיזם גאוני וענק היא ניהלה בתחילת העשור, וכמה אנשים מתגעגעים, כמאזינים ושדרנים, לתקופה ההיא. אני בטוח שיש כאן לא מעט אנשים שיסכימו שאין כיום אף תחנת רדיו שמתקרבת לקרסוליים המוסיקליים של רדיו bU/99Esc. אם לסכם את העשור הנוכחי בתחום הרדיו- זה המיזם הרדיופוני הכי מוצלח שקרה כאן, לדעתי. שבת שלום ובשורות טובות צחי

tamarnon

New member
BU הייתה חיקוי מוצלח מאד של רשת ג' לדעתי

ואני אומרת את זה לחיוב כמובן- זאת התחנה היחידה שהאזנתי לה בתקופה ההיא ובתכלס התחנה האיזורית הכי טובה שהייתה בישראל!כשזה עבר לESC משהו קרה שם שאני לא יודעת להסביר - אבל היא איבדה את זה וכבר שם התחילה הירידה. מה שקורה היום זה כמובן שיא הגועל- היא כבר מזמן לא בזיכרון שלי ברדיו.

למעלה