שינוי תחום עיסוק

שינוי תחום עיסוק

שמי איילת נולדתי ב 17.10.1975 ביום שישי בסביבות השעה 14:00. שלום קרן, אני זקוקה מאוד לעזרתך ומודה לך מראש על התיחסותך: שמי איילת, ת. לידה 17.10.1975 שעה 14:00. עוסקת מזה 7 שנים בהוראה. זה מקצוע תובעני עם שכר מאוד נמוך לצד השקעה אין סופית. הגעתי אליו כי אמרו שזה"מאוד נוח לאמהות". אני גיליתי שאין זה כך. אני אמנם מוציאה את ילדי בעצמי מהגן בשעה 16:00 ואין לי "בוס" שאומר שהיום צריך שאשאר יותר וזה נהדר (כי ל"בוסים" אצלי יש המון כבוד ואני די פוחדת מהם)אבל בשעות הלילה הקטנות אני עוד יושבת ובודקת מבחנים, עבודות וכו...ולא לשכוח לפחות פעם בשבוע ישיבה מ 17:00 עד 22:00. יש המון עיסוק בבעיות משמעת, אלימות בעיקר מילולית ומעט פיזית, מכתבים, שיחות עם הורים. לכל ה"מסביב" מוקדש הרבה יותר זמן מאשר לממש למידה. אני זקוקה לשינוי כי השנה אני ממש מרגישה שזה משפיע עלי נפשית. השאלה היא מכאן-לאן??? חשבנו על מעבר להיות עצמאית ולתת סדנאות כלשהן אומנות או בישול.אין בוס על הראש, והשעות גמישות כך שאוכל להיות בכיף עם הילדים. האם זה מסתדר עם הנתונים שלי? האם תחום אחר? עצה כלשהי? מאוד אעריך את בדיקתך ותשובתך.(כתבתי קודם אך לא קיבלתי מענה). תודה, איילת.

ערב טוב איילת

את לקראת שנה וחצי של שינויים מהותיים בעיסוק ,בחשיבה ובניהול . הנחיית סדנאות הקשורות באוכל ,אומנות ,יצירתיות יתאימו לך מאוד ואני רואה אותך אכן עצמאית בחיים . יהיה פרסום והצלחה , לכי על זה בכל הכוח . בהצלחה,קרן

חיכיתי בסבלנות והיה כדאי

מודה לך מאוד על תגובתך ומה גם שהיא מאוד חיובית מבחינתי כך שהיה ממש משתלם לחכות בסבלנות. תודה!!! איילת.

למעלה