שינוי שמי המאגי.

Black-Sphere

New member
שינוי שמי המאגי.

עקב העיסוק שלי במאגיה בצורה המשתייכת יותר לשחורה, עקב העובדה שאני לא וויקני, אני משנה את שמי (בהשראת זיפי) ל black sphere מ wicca sphere שלכם black sphere

ככה?,שחור,....פויה,ועוד כשאנחנו

לא ממש מסכימים שיש חלוקה... טוב בכל מקרה,קריסטל ספיר ספייר נשמע יותר טוב,וחסר צבע,סתם בא לי...

Zipadidoda

New member
לא לא ולא!

פחחח קריסטל ספייר.... גם אני וגם הוא אני בטוח חושבים שזה שם מלוקק ונתקע תפרשי בשיא

Black-Sphere

New member
להרגע זיפי...

אני כבר התאהבתי בשם החדש תודה אבל אור הצפון
. קריסטל זה שם של בת בעקרון. אבל תודה שוב
זיפי, תרגע אחי

מממ....טוב,אני אפרוש.

למרות ששחור לא "מתכדרר" לי קריסטלים דווקא כן...מממ.. *אור הצפון מביטה בזיפ במבט מתנשא וממלמלת משהו כמו"כאילו מה חשבת כשהמצאת את הכינוי שלך ? ההה?...ההה?!" * חי חי חי <תראו מה בית ספר עושה לבנאדם>

white-raven

New member
זו תגובה על ההודעה הקודמת שלך

במידה וכישוף שחור אינו פוגע בך (כן אני מאמין בסוגי כישוף) למה שלא תטיל קללה הרסנית על המנוול וכך הוא יקבל את העונש הראוי לו ברור שהוא אדם עם ידע בסיסי ביותר אם בכלל והוא לא יוכל להתמודד עם זה ולבטל אותה כך שבכל מקרה הוא יסבול... צריך להחמיר איתו כי לפי מה שהבנתי זו לא הגנבה הראשונה שלו ממקור מידע אחר שהוא לקח עליה את הקרדיט ולסיום אני שונא גנבים שלך WHITE-RAVEN נ.ב תתחדש על השם

Black-Sphere

New member
תודה רבה על הברכות על השם ../images/Emo13.gif

ובקשר לענין של הקללה, אני מכשף טקסי, ככה שאני לא יודע איך האדם נראה, אין לי תמונה שלו, אני לא יכול לדמיין את הדבר קורה לו ואין לי "חפץ עד" ששיך לו או משהו... אז לצערי קללה רצינית שתעשה משהו אני לא אוכל לעשות... אבל תודה על ההצעה
שלך Black-Sphere

Justin Angel

New member
המממ...

ברכותיי על השם החדש! תהנה... *ג´סטין מניף שלט גדול באוויר* "עוד על שמות קסומיים במקשוף* *ג´סטין מוריד את השלט לפני שנפט´יס מתחילה להרביץ לו*

למעלה