שינוי שם?

danahadash

New member
שינוי שם?

שלום, בזמן האחרון אני חשה צורך לשנות את שמי. השם הפרטי: 5,5,4,7 שם משפחה: 5,1,9,3,8,6,1 (שם נישואים) תאריך לידה: 26.8.1968 רציתי להוריד את האות הראשונה של השם ולהשאר עם 5,5,4 האם זה יכול להתאים? האם השם הנוכחי שלי אכן "חוסם" אותי במובנים רבים, כפי שאני חשה? תודה רבה

reuth

New member
שינוי שם

הי זה עתה סיימתי קורס נומרולוגיה אצל אחד המורים המובילים בתחום בארץ. שינוי שם הוא דבר כלכך מהותי ולא הייתי ממליצה לך לעשות את זה ע"פ יעוץ בפורום באינטרנט וחלילה איני מזלזלת בפורום, נהפוך הוא. הייתי ממליצה לך לפנות לנומרולוג שעושה התאמה מלאה וארוכה לפי הצפוי לך בחייך וזה כמובן הוא יודע לפי תאריך לידתך ושמך. תוכלי לפנות לנומרולוג שלמדתי אצלו ושמו שוקי גבאי ברשל"צ. הטלפון מופיע ב144 בהצלחה

ירין1000

New member
reuth

מה נושאי הקורס האם הוא לימד אותכם לגבי התאמות זוגיות, איך יודעים אם צפוי לאדם מעבר מגורים לחו"ל וכ´

danahadash

New member
ובכל זאת אני מעוניינת לדעת ...

בכל זאת אני מעוניינת לדעת מה הנומרולוג אומר על זה. כמובן שלא אלך מחר למשרד הפנים אבל אני רוצה לדעת אם הכיוון נכון, להתחלת התהליך של הבדיקה המדוקדקת.

עינת

New member
שינוי שם אינו עניין של מה בכך

יש לבדוק את מפתך לעומק ועל כן אין אפשרות לתת יעוץ מסוג זה בפורום. יהיה זה אך חוסר אחריות לעשות כן. פני ליעוץ פרטי אצל נומרולוג/ית מנוסה ואחראי.

למעלה