שינוי שם

elenwee

New member
שינוי שם

פעם ראשונה שאני כותבת בפורום תמיד רציתי לשנות את שמי אבל לא ידעתי לאיזה שם קרו לי צרות בחיי חשבתי שאולי לשנות את השם זה יעזור

Elia de Maurice

New member
מאמי, אף פעם לא לשנות לבד ולא..

לשנות סתם ככה למה שבא לך. לשם יש המון אנרגיה והוא חייב להתאים לך מכל הבחינות. תראי מותק, לפעמים בהחלט ייתכן שקורים לנו בחיים הרבה דברים בגלל השם שבחרו לנו. כן, יש לשם שלנו אנרגיה המושפעת ממשמעות האותיות וזה משתלב עם מי שגדלנו להיות וכך יוצר לנו את ה"סרט" של החיים. תראי למשל כמה מלא אנשים יש שקראו להם לדוגמא על שם מישהו שנהרג צעיר ופתאום גם הם סיימו את חייהם בצורה דומה.. או מישהו עם סיום חיים טראגי שהשפיע לרעה ועשה כמו "נאחס" לבנאדם שנקרא על שמו. אוהוהו.. כמה מקרים כאילה יש!! אין לך מושג.. אם יש לך הרגשה כזאת לא שקטה אני ממליצה לך לפנות לרב שמבין עניינים כאילה ( אני אישית ממליצה על הרב בצרי מירושלים. הוא או הבן שלו, שהם מקובלים ומדהימים) ותתני לרב להחליט איזה אותיות מתאימות לך כדי להשלים את האנרגיה החסרה לך ואז את יוצרת מזה שם נוסף שמצטרף לשמך הנוכחי. לא מחליפים בשום אופן אלא מצרפים את זה. זאת אומרת את לא חייבת שיקראו לך ב-2 השמות כל פעם אלא שהשם יופיע תמיד על כל דבר רשמי ועל כל מסמך. (שיקראו לך בשם החדש, אבל השם הישן עדיין יהיה רשום יחד עם החדש). לפעמים אין צורך ממש בשם שלם חדש אלא בהוספת אות אחת או שתיים לשם הקיים על מנת להכניס יותר מזל. ואז השם יהיה רק טיפ-טיפה שונה.. בשום אופן אל תשמעי לכל מיני מיסטיקניות חרטטניות בנושא כל כך גורלי . רובן סתם מחרטטות ואין להם מושג באמת עד כמה הנושא הזה עמוק!!! וכמובן שאין צורך להגיד: לא לבחור סתם שם חמוד כי בא לך שם כזה. את עלולה לגרום לנזק בלתי-הפיך!! -בהצלחה מאמי.. ואגב, כשמשנים או מוסיפים משהו לשם (כמו שהמלצתי לך, אצל רב מקובל!!) אז נותנים צדקה אצל הרב (נדמה לי שיש סכום מסויים לפי גימטרייה או משהו להצלחה) ואז הרב עושה לך כמו טקס של שינוי שם עם עוד רבנים בישיבה והם מברכים אותך שתצליחי ורפואה שלמה ומזל טוב בחיים. ככה צריך לעשות.

למעלה