שינוי שם

שינוי שם

שלום, יש לי ילדה בת חצי שנה ושמה עדי ( שם משפחה - לוין). נולדה ב- 20.02.2007 התייעצתי עם כ-4 נומורולוגים והדעות היו חלוקות... אחד מהם אמר שזה שם מעולה.... אחד אמר שהם בסדר אבל היה ממליץ על שם אחר אחד אמר שהשם ממש ממש לא טוב לילדה ולא מתאים ( רואה בעיות בריאות עם שם כזה) אחד אמר שהשם טוב. הייתי רוצה את עזרתך המקצועית בעיניין. ברגע שהיה מישהוא שאמר לי שהשם לא טוב.. זה מפריע ומדאיג אותי מאוד . האם לדעתך בחירת השם טובה? באם לא, מה ניתן לעשות? השם מאוד מתאים לילדה... אולי על ידי הוספת שם שני המצב ישתנה? באם כדאי להוסיף שם שני , מה כדאי? ( האם השם מרים טוב?)

בואי נתחיל מכך ש .... אני נגד

שינוי או הוספת שם ללא צורך ממשי , כגון סכנות בריאותיות . ישנו מושג כזה שנקרא " עשה לך רב " וזה אומר למצוא מישהו אחד שאתה מרגיש שאתה מתחבר אליו ומרגיש כי דבריו נכונים אחרת ... מרוב דיעות רק תלכי לאיבוד כי כל אחד מדבר לפי שיטה,דרך וראיית חיים שונה . הנה גם אני נתתי לך את דעתי והיא שונה מאלו שקיבלת . אין דבר כזה שם לא טוב כי אין חיובי בלי שלילי בחיים , ואני מאמינה שעם הכלים שקיבלנו ובאנו לעולם הזה - איתם ננצח . בקיצור - אני לא בעד שינוי או הוספה ללא הצורך . בברכה,קרן

שינוי שם

מה כוונתך ב- "צורך ממשי" ? וב- שינוי או הוספה ללא הצורך? אני רוצה לצמצם אפשרויות בעתיד , לבעיות, שיכולות להגרם כתוצאה משם לא נכון/ לא מתאים תודה

שינוי שם

קרן הי, תודה על תשובתך המהירה. תראי, אינני מכירה באופן אישי אף אחד מהאנשים שהתייעצתי איתם טלפונית, ולכן אינני מתחברת לאף אחד מהם. נכון שקל לי להתחבר לאדם שאמר לי שבחירת השם טובה... השם עדי, מאוד מתאים לילדה... ולכן זרמתי עם תחושת הלב... אני מסכימה איתך שלא היה צורך לפנות למס' אנשי מקצוע כי זה רק מבלבל ( במיוחד שבאותו התחום כל אחד אומר משהוא אחר)... אבל, די במקרה נגררתי לזה. מאחר וגם את אשת מקצוע בתחום, אשמח לקבל את התייחסותך המקצועית לבחירת השם ( מתאים/לא מתאים). נכון להיום, בכל פעם שהילדה מרגישה לא טוב, אני מקשרת את זה לבחירת השם.... בכדי "להשתחרר" מזה - אני מבקשת את עזרתך. תודה

גל סופר

New member
לא נכון לומר שבתחום הזה

"כל אחד אומר משהו אחר". בסופו של דבר, הבסיס הוא אותו בסיס. התשובות שאת קיבלת היו קיצוניות, אל תיהי בטוחה ששאלת נומרולוגים... ודיי לחכימא ברמיזא.

תשובה לגל - שינוי שם

גל שלום, מה אני יכולה להסיק מתשובתך?? שאני יכולה להיות שקטה ולהשאיר את השם לילדה וגם.. לא להוסיף שם נוסף?? חשוב לי מאוד להבין... כי אני מאוד מתוסכלת מכל הסיפור הזה וזה די "עולה לי בבריאות".. ראה, תשובה ממקור מוסמך קיבלתי מפורום של הורים וילדים - בחירת שם לתינוקות ( מה- 16.08 - בחירת שם) , אתה יכול לראות את תשובתה של נמורולוגית מוסמכת... אודה מאוד להתייחסות ברורה וחד משמעית ממך או מקרן - תודה רבה מראש..

גל סופר

New member
לא משנים שם אם אין צורך קריטי

נקודה. נומרולוג שיגיד לך אחרת, לטעמי, איננו נומרולוג. אני משוכנע שקרן תסכים איתי בנקודה זו.

נועם10101

New member
משמעות השם

לפי הקבלה כשהנשמה יורדת לעולם ,בוחרת את השם שההורים מקבלים את ההשראה על השם וכן את הזמן (תאריך לידה)המתאים ביותר לנשמה לתקן את עצמה השם הוא תכונה ותאריך הלידה זה דרך חיים שעל הנשמה לתקן את עצמה או להגשים את המטרה שעליה להגיע שם שנולדים אתו זו תכונה שמלווה את האדם כל חייו,אם יש קושי בחיים צריך להתייעץ אם אדם שמבין בשביל לבחור שם נוסף או להחליף, כדי לעזור להתמודד עם הקשיים שאדם נמצא וזה בתנאי שהאדם משתמש בשם ולא רק כתוב בתעודת לידה. לפי תאריך הלידה הילדה רגישה ופגיעה מאוד וצריכה הרבה תשומת לב,מצבי רוח קיצוניים.

נועם שלום

לדבריך, לפי תאריך הלידה , הילדה רגישה ,פגיעה מאוד וכו' .. שאלתי היא באם יש קשר לשם שבחרתי או שתכונות אלה תשארנה גם באם הייתי קוראת לה אחרת. מדבריך הבנתי, שלאו דווקא השם קובע את תכונות האדם אלא תאריך הלידה, הבנתי נכון? דרך אגב, הרבה מהתכונות שנאמרו בפורום זה ואחרים מאוד מאפיינים בני מזל דגים ( גם אני בת מזל דגים)

משה רון

New member
אמא יקרה ומודאגת

בחרת לביתך שם טוב ומתאים מהרבה בחינות.לא מחליפים שם בגלל התלבטויות זמניות או בגלל שמישהי בפורום יעצה לך. אין בעיות בריאות נצפות בשמה של ביתך וכדאי שתרגעי.מי שעונה לך כמו הנומרולוגים שפגשת הוא בעיני שרלטן אפילו אם יש לו שם בינלאומי.תני לביתך להתפתח בשקט ורוגע ואל תחפשי סיבות לדאגה. וסליחה שהתערבתי בפורום של קרן. ערב טוב לכולם.

גל סופר

New member
../images/Emo45.gif

בתגובתי הקודמת ניסיתי להיות עדין ולא לקרוא לזה שרלטנות, אני שמח לראות שאמרת את זה ישירות

אין לי תגובה סופית

הגבתי וכתבתי את דעתי ובנוסף קיבלת דעות מעוד נומרולוגים שאני אישית מעריכה ולדעתי זה די והותר. בברכה,קרן

נועם10101

New member
אני לא מבין

למה את לחוצה,תני לילדה לגדול בסביבה בריאה היא רק בת חצי שנה הילדה רגישה וקולטת התרחשיות מסביב אם לא תהיי רגועה זה יכול להשליך על הילדה אין אדם שאין לא בעיות,צריך לפנות לאיש המקצוע הנכון ולא להתעסק אם השם מתאים או לא לכל דבר בטבע יש את הניגוד,וכן בכל שם יש את החיובי והיפוכו בתך באה עם השם הכי מתאים לעיתוי הנכון

למעלה