Reshef 914
New member
שינוי שם עסק
אני עוסק פטור ובעבר שאלתי פה לגביי שינוי שם עסק.
ענו לי פה בתגובה שאני צריך פשוט לשלוח מכתב למע"מ ומס הכנסה ובכך מתבצע השינוי.
אני כבר מספר ימים מנסה לתפוס אותם בטלפון ללא הצלחה.
מישהו יכול להסביר לי איך ומה צריך להיות במכתב (האם פשוט בקשה כתובה במסמך וורד שמצהירה שאני רוצה לשנות את שם העסק?)
ולאן אני שולח את זה במע"מ \ מס הכנסה? כתובת\ פקס?
כמו כן,
איך אני יודע שהתהליך בוצע? הם שולחים אלי תעודת חדשה? שולחים אלי אישור בקשה שאדע שהגיע?
ושאלה אחרונה,
עקב התהליך מין הסתם אצטרך פנקסי קבלות חדשים.
הפנקס הקבלות הנוכחי שאצלי חדש לגמריי אבל שמתי לב שבית הדפוס עשה טעות ורשם אותי כעוסק מורשה במקום עוסק פטור. הגשתי מהפנקס רק קבלה אחת ושמתי לב לתקלה. בית העסק שקיבל את הקבלה קיבל אותה בכל מקרה אבל האם זה עלול ליצור בעיה?
האם בעת הדפסת הפנקס החדש, עלי לאפס את המס' הסידורי של הקבלות או, בהנחה שמס' הקבלה היה 0001, הפנקס החדש ימשיך בקצב סידורי ויתחיל מ-0002?
מקווה שהייתי מספיק ברור, תודה רבה מראש!
אני עוסק פטור ובעבר שאלתי פה לגביי שינוי שם עסק.
ענו לי פה בתגובה שאני צריך פשוט לשלוח מכתב למע"מ ומס הכנסה ובכך מתבצע השינוי.
אני כבר מספר ימים מנסה לתפוס אותם בטלפון ללא הצלחה.
מישהו יכול להסביר לי איך ומה צריך להיות במכתב (האם פשוט בקשה כתובה במסמך וורד שמצהירה שאני רוצה לשנות את שם העסק?)
ולאן אני שולח את זה במע"מ \ מס הכנסה? כתובת\ פקס?
כמו כן,
איך אני יודע שהתהליך בוצע? הם שולחים אלי תעודת חדשה? שולחים אלי אישור בקשה שאדע שהגיע?
ושאלה אחרונה,
עקב התהליך מין הסתם אצטרך פנקסי קבלות חדשים.
הפנקס הקבלות הנוכחי שאצלי חדש לגמריי אבל שמתי לב שבית הדפוס עשה טעות ורשם אותי כעוסק מורשה במקום עוסק פטור. הגשתי מהפנקס רק קבלה אחת ושמתי לב לתקלה. בית העסק שקיבל את הקבלה קיבל אותה בכל מקרה אבל האם זה עלול ליצור בעיה?
האם בעת הדפסת הפנקס החדש, עלי לאפס את המס' הסידורי של הקבלות או, בהנחה שמס' הקבלה היה 0001, הפנקס החדש ימשיך בקצב סידורי ויתחיל מ-0002?
מקווה שהייתי מספיק ברור, תודה רבה מראש!