שינוי שם משתמש בAD

syntax

New member
שינוי שם משתמש בAD

שלום לכולם! יש לי שרת SBS2000. שיניתי שם של USER בAD שלי ( החלפנו מזכירה ונתבקשתי לשנות את שמה ) לא רציתי לפתוח USER חדש כי הייתי אמור לשמור את כל המידע שלה כולל הOUTLOOK ומצאתי לנכון פשוט לשנות את השם של הUSER ועכשיו כאשר הUSER מנסה להתחבר לרשת קופץ לו חלון של הכנסת שם וסיסמה בכל פעם שהוא מנסה לפתוח אפילקציות או את ה OUTLOOK שמחובר לאותו שרת שמהווה גם שרת EXCHANGE. כלומר כל מה שעשיתי זה לשנות את כל הפרטים של המשתמש מ X ל Y. הוא מצליח לעשות לוגין תקין אך כאשר אני מנסה לפתוח את הOUTLLOK מופיע לי חלון של הקלדת שם משתמש,שם דומין וסיסמה.... כשאני מכניס את הפרטים הנ"ל זה עובד והוא נכנס כרגיל לOUTLOOK אבל למה זה קורה?? היוזר הקודם נמצא בקבוצת ADMINISTRATORS ומעולם לא היתה בעיה עם הUSER הזה רק לאחר ששיניתי לו את הפרטים לשם אחר התחילו הבעיות הללו... למישהו יש מושג? בתודה מראש לעוזרים

Arielvista

New member
אני מציע שתנסה את זה:

control panel =>Mail תסיר את ה Ms Exchange, ותוסיף אותו מחדש עם ההגדרות של המשתמש החדש. זה אמור לפתור לך את הבעיה.

syntax

New member
הבעיה נפתרה

תודה תעוזרים מה שהיה צריך לעשות זה להוסיף מחדש את המחשב לדומיין...משום מה זה פשוט פתר את הבעיה שכנראה היתה בעיית Authentication.... תודה לכולם.

למעלה