שינוי שם מוגדר בOUTLOOK

טופי

New member
שינוי שם מוגדר בOUTLOOK

שלום, משתמשת רוצה שמיילים ממנה יופיעו רק עם השם הפרטי שלה, מאחר ואנחנו עובדים עם EXCHANGE זה מבוצע דרך הAD, אבל אז אני אראה את השם הזה בעוד מקומות. האם יש דרך לשנות ישר בOUTLOOK?

טופי

New member
אבל אז עדיין יהיה לי

יוזר עם שם לא שם. ז"א אני אצטרך ליצור יוזר לתיבה, לא? (מדובר בEXCH2K) ואז זה לא באמת עזר לי כי יכולתי לשנות את הDN שלה.

צור יוזר פקטיבי

שה Display Name שלו זה בעצם השם הפרטי שלה. ותחבר את היוזר המקורי שלה (ב OUTLOOK) לתיבה של היוזר הנ"ל אחרי שאתה נותן הרשאות Send As ליוזר הזה. ככה שאר המערכות יזהו אותה כשם פרטי ושם משפחה ושהיא תשלח מייל היא תיהיה רק שם פרטי. מה הבעיה כאן?

havlaz

New member
שגם צריך לדאוג ל-FW

לתיבה הראשית, אחרי זה היא לא תקבל את התגובות

עדיג78

New member
POP3

היי טופי ניתן ליצור חשבון pop3 באאוטלוק, שייגש לשרת EXCHANGE (אני ממליץ בנוסף ולא במקום כמובן) , לאותו משתמש. בהגדרות pop3 ניתן לקבוע display name בלי לשנות הגדרות בשרת ובלי ליצור יוזר נוסף. כמובן שבמשלוח פנימי שם המשתמש ייראה כפי שהוא מופיע ב Active Directory. אבל במשלוח לנמענים מחוץ לארגון, זה ייראה כמו שרצית

TheJoCKeR

New member
חשוב לא לשכוח

להגדיר השארת עותק על השרת (של מיילים נכנסים...)

עדיג78

New member
לא הצעתי בכלל לקבל דואר מהחשבון

חשבון נוסף באותו פרופיל אאוטלוק, שניגש לאותה תיבת exchange- לא להגדיר אותו למשוך דואר. רק לשלוח (ואז לבחור account לפי הצורך) לא לשכוח להגדיר my server requires authentication

למעלה