שינוי שם הפורום

Lu Tze

New member
גם קונאן או'בריין משעשע אותי.

זה לא אומר שאני רוצה להיתקל בו *כל פעם* שאני מדליק את הטלוויזיה.

dafnaleh

New member
כן, הוא באמת מצחיק.

אתה קורא את טרי פרצ'ט, אני מבינה?

Lu Tze

New member
כן, אבל לא הייתי אומר שההודעה הזאת

היא "פרצ'טית" במיוחד. גנבתי משפט שלו בלי לשים לב?

Lu Tze

New member
אה, הניק.

בחרתי בו משלוש סיבות: הוא נשמע יפה, הוא על שם דמות סיפרותית שאני מחבב והוא על שם פילוסוף סיני (שאומנם לא התעמקתי בו, אבל אני מתעניין בפילוסופיה סינית בצורה כללית) שהדמות של פראצ'ט מבוססת עליו בצורה רופפת.

Piren

New member
kewl

Im taking an intrest in Chinese phylosophy (and cultre) aswell (Currently reading Sun Tzu while planning on Confucious) Not femilier with Lu Tze tho... any recommendations?

אוריאל 1

New member
לי זה ברור שיש בורא עולם

אני רואה אותו בכל דבר ודבר,"בטבע",בטכנולוגיה,בחלקיק הכי קטן של החומר ובכל דבר ודבר,לי זה ברור בצורה הפשוטה ביותר ולכן גם העיורים לא מפריכים את השמש.אני לא מבין על מי צחקתי ואף אחד מלבד אתה לא העיר לי,אני לא חושב שהאימרה גם העיורים לא מפריחים את השמש היא אימרה מעליבה,אך בכל זאת אם פגעתי בך או בכל אחד אחר אני מתנצל על כך?

L7

New member
אף אוניברסיטה מדעית לא רואה ה'

אף פרס נובל לא התקבל על הוכחת אלמנט אלוהי. אתה רואה אלוהים כי אולפת לכך. או נידחפת לסטייה הנפשית השכיחה הזו.

אוריאל 1

New member
אני רואה את ה'

לא בגלל שדחפו אותי לכך אלה בגלל שחשבתי לבד,התחלתי לקרוא ולבדוק בראש פתוח,ואגב אני עד היום בודק וחוקר ובכל פעם מאמין אפילו יותר.אתה בדקת? קראת את התורה? חיפשת תשובות באמת,הלכת עם ראש פתוח?

L7

New member
אוריאל, האם לא ברור לך שמדובר

בהמצאה של בעלי אינטרס? הסתכל סביבך על הגויים- לשם הפשטות בתחילה היו עובדי עצים ואבנים אח"כ עובדי אלילים ואח"כ עובדי אל אחד. גם היהודים עברו אותו מסלול ובקצהו יש את האתאיזם הנאור - הוא השלב הבא בהתפתחות האנושית.

גוססי

New member
מה בדיוק בדקת?

את דת השינטו בדקת? ואת ההינדואיזם? לא בדקת כלום, לכל היותר לעסת את מה שדחפו לך לפני האף.

גוססי

New member
"החוזרים בתשובה עושים זאת מהגיון!"

אפשר לקבל ביסוס לטענה זו שלא במסגרת של אתר יחצנות חרדי? נתערב שלא...

באהבה1

New member
אף אחד לא ביקש ממך להאמין!!!

לכל מה שכתוב באתר החרדי!!! אבל להאמין לעובדות שהם מביאים מ"מעריב" (טפו) וגורמים חילוניים אחרים! את זה אתה כן צריך לקבל!!! פפפפפ הם החבר'ה שלך

Lu Tze

New member
א) תלמד לשרשר.

ב) ראיית התערבות עליונה בכל דבר בטבע היא בד"כ תירוץ לבורות. ג) הבעיה שלו היא לא עם המשפט, הבעיה שלו היא שאותו משפט מככב בחתימה שלו. רק ששם הוא כתוב נכון.

Lu Tze

New member
רוב המידע שלי הוא מהאינטרנט

ואני לא זוכר את האתרים.

למעלה