שינוי שיבוץ

ermando

New member
שינוי שיבוץ

שלום,

קיבלתי היום שיבוץ למבחן אמיר ב3.9, באוניברסיטת ת"א.
אני מעוניין לשנות את הכיתה בה אני נבחן.
נכנסתי לשינוי שיבוץ באתר, והאופציות שלי לשינוי הן אוניברסיטת ת"א והמכללה האקדמית ת"א-יפו.
בחרתי באוניבריסיטת ת"א, משום שאיני מעוניין להבחן באקדמית אלא רק לשנות כיתה במקום ששובצתי, אך האתר כתב לי שאני כבר משובץ לאוניברסיטה.

אם אני מבין נכון, הדרך היחידה לשנות שיבוץ בתוך האוניברסיטה זה בעצם להחליף למכללה האקדמית, ואז לאוניברסיטה (ולחזור על התהליך שוב- אם לא קיבלתי את מה שאני רוצה)??

SelenaGoMiley

New member
אז תנסי מאוחר יותר עד שתצליחי

גם אני קיבלתי שיבוץ לתל אביב, למרות שמעדיפה בר אילן אבל הפעם זה לא בקטגוריה
&nbsp
אבל כשניגשתי לפסיכומטרי שיניתי כמה פעמים עד שהצלחתי את המיקום והשעה שרציתי

ermando

New member
ומאוחר יותר זה אמור להצליח?

ניסיתי עכשיו (שלוש שעות אחרי הניסיון הראשון), ועדיין כותב לי: "את/ה כבר משובצ/ת לשפה, מועד וקמפוס שבחרת".
&nbsp
בגלל זה שאלתי אם לשנות שבוץ לאקדמית, ואז לחזור לאוניברסיטת תל אביב...

jaromor

New member
שינוי שיבוץ

לפי מה שאני יודע, הדרך היחידה להחליף שיבוץ היא להחליף מוסד בחינה ולאחר מכן להחליף שוב.
&nbsp
שים לב שהחל מנקודת זמן מסוימת אי אפשר יהיה להחליף יותר את מקום הבחינה, ולכן אם עד לנקודה זו תחליף רק פעם אחת לאקדמית ולא תחליף שוב, תצטרך להיבחן באקדמית.
&nbsp
&nbsp

ermando

New member
אם אני מחליף עכשיו לאקדמית

במטרה להחליף אחר כך לאוניברסיטת תל אביב בשאיפה לקבל מקום טוב יותר שם- ייתכן מצב שבו אני "אתקע" בסוף עם כיתה באקדמית ולא אוכל להחליף יותר?
לצרוך העניין, אני מתכוון לשחק עם ההחלפות האלה מקסימום עד מחר/מחרתיים, והדד-ליין הוא עד ה18.8...
&nbsp
&nbsp

jaromor

New member
תראה

החל מנקודת זמן מסוימת לא יהיה ניתן יותר להחליף. לכן, אם עד לנקודה זו תחליף רק פעם אחת לאקדמית אבל לא תחליף פעם שנייה לת"א, תישאר באקדמית.
אני לא יודע מתי תהיה אותה נקודת זמן.

למעלה