שינוי שיבוץ

שינוי שיבוץ

היי,

כיום אני משרת כפקל"ש במפ"ע ואני לא כל כך מרוצה מזה ורוצה לעבור תפקיד.
אני רוצה לעבור לתפקיד אחר וכבר נאמר לי שחיל מודיעין ולהק מודיעין לא יהיו אפשריים...
לא מחפש ת"ש (אני משרת במקום עם תנאים ממש נוחים) ושעות, מחפש תפקיד משמעותי יותר.
פרופיל 45 ונתונים לא רעים.
יכולים להמליץ על תפקידים מעניינים, מאתגרים וחשובים?

תודה מראש

יש קורסים שאפשר לצאת אליהם

תיאורטית, אפילו במודיעין (מש"ק מערך, אבל נדמה לי שהפרופיל שלך יהיה בעייתי).

מה שעלה לי לראש

זה קשרי חוץ (אם יימצא שאני מתאים כמובן) וכלבנים של ח"א, אופציה שלדעתי לא אפשרית בגלל הפרופיל.
חוץ מזה אין לי משהו...

יש משהו ספציפי שאתה (או אחרים לצורך העניין) מכיר? כי אם אני אבוא עם כיוון זה יעזור.

אם זה היה ככה

אז הייתי כבר במקום אחר...

כרגע האפשרויות שלי הן:
1. להישאר שם
2. להגיש טופס 55 ולקוות לטוב
3. למצוא כיוון יותר ספציפי

מכיוון ואני לא מכיר הרבה דברים, אשמח לשמוע על דברים שונים

SuperShiro

New member
אתה בין כה וכה חייב

למצוא כיוון יותר ספציפי במידה ואתה מעוניין להגיש טופס 55. הסיכויים שטופס שיכתב בו ״מעבר על מנת לתרום יותר״ ללא פירוט לאיזה תפקיד, רקע ויכולות הוא לא גבוה במיוחד. אתה צריך להתחיל מההתחלה - במה אתה מתעניין? מה היית רוצה לעשות בשירות? חיל תקשוב? מודיעין? שלישות....? לבדוק תפקידים, לפסול מה שאינך יכול על פי פרופיל וקב״א ולהגיש בקשה מפורטת ומסודרת. לי אגב יש חיילת ששירתה במפ״ע מספר חודשים וביקשה לעזוב ושוחררה די מהר. מעבד לזה, אני מאמינה שאתה יכול למצוא עניין ותרומה בכל תפקיד שאתה נדרש לבצע - תחשוב ראש גדול, תיזום פרויקטים ויהיה לך הרבה יותר מאתגר, מספק ומעניין. גם אני כחיילת שובצתי לתפקיד שנראה לי תלוש בתחום שלא עניין אותי והחלטתי לצאת לקצונה ולחזור לאותו המקום. תחשוב על זה.....

זאת בדיוק הבעיה שלי

נרמז לי שמודיעין לא רלוונטי בשבילי, מעבר לזה אין לי ממש כיוון.
חשבתי על קש"ח, אבל אני לא דובר שפה זרה ברמה של שפת אם.
מישהו יכול לספר לי קצת על זה?
(שלישות ותקשוב לא הכיוון)

SuperShiro

New member
אתה לא צריך להיות דובר שפה זרה על מנת להיות

בקש״ח. ממליצה לך לחפש על זה באינטרנט הצה״לי, המידע שם הוא הכי נכון והכי אמין. אתה אפילו יכול למצוא בעל תפקיד בקש״ח במייל ולבדוק מולו איך הוא מתרשם מהתפקיד. מודיעין זו אכן לא אופציה, אלא אם אתה מקושר, כמובן.

למעלה