שינוי רקע התצוגה

צחור

New member
שינוי רקע התצוגה

מבלי לשנות את רקע ההדפסה. אני מכירה בWORD של מיקרובלוף אפשרות לעשות שהרקע הוא כחול ואותיות לבנות אבל רק בתצוגה של המסמך על המסך - מבלי להשפיע על צורת ההדפסה אשמח להכוונה למיקום המתאים בשביל זה באופןאופיס (באנגלית) תודה

צחור

New member
נמצא - אבל אשמח לעזרה בrepla

תפריט ה find & replace לא עובד לי כראוי אני מנסה לבצע החלפות של: רווחים כפולים-> לרווח בודד : הודעה שלא נמצא (אין מצב שלא נמצא, יש מלא!) אותו דבר רק של אנטרים כפולים -> אנטר בודד (דרך הregular extention) ועדיין key no found - לא ייתכן בעליל כנראה אני עושה משהו לא כראוי אשמח להכוונה.

צחור

New member
צעדים

בניסיון שני הרווחים עובדים (כנראה שמשהו אחר התחבא בקובץ שאני עבדתי עליו) לגבי האנטרים לפי מה שטבלת הregular extention אומרת אזיי /n מייצג אנטר (עם כמה דקויות של סוגי האנטרים) נניח שאני רוצה להסיר אנטרים כפולים אז הנוסחה היא: /n/n החלף ב: /n. -> בניסיון לעשות זאת אני מקבלת key not found

צחור

New member
אגב זה לא עובד גם אם

משתמשים ב\ או ב/ שניהם לא עובד לי

צחור

New member
בניסיון שלישי - הצליח חלקית

כלומר הצלחתי להמיר את כל מעברי השורה להיות מעברי פסקה (כלומר להפוך את כל השיפט אנטרים להיות אנטרים ללא שיפט) אבל לא הצלחתי להמיר אנטר כפול לאנטר בודד. כמו שכתוב:
\n in the Search for text box stands for a line break that was inserted with the Shift+Enter key combination. \n in the Replace with text box stands for a paragraph break that can be entered with the Enter or Return key.​
לעזזאל אבל אני רוצה להחליף אנטר של ממש!

צחור

New member
זה עובד - אבל עדיין לא מצאתי דרך למצוא

מעבר פיסקה ולהחליף אותה כמו שכתבתי כאן

שלום

אני חוזר ונותן תשובה שמתאימה גם לך. ע"מ שניתן יהיה להשתמש בצבעי רקע, צריך שהאייקון הרלוונטי יהיה נראה על הסרגל ללא התערבות. לשם כך עליך לבטל בסרגל מספר אייקונים שפחות בשימוש (תוכל להחזיר אותם לפי רצונך) בהצלחה נא חזור לדווח

צחור

New member
לא התכוונתי לשינוי רקע המסמך

אלא רק לשינוי רקע התצוגה מצאתי דרך לשנות את זה בתור ברירת מחדל (tool-option-apperance)

למעלה