שינוי קריירה- עזרה!!!!

dorit199910

New member
שינוי קריירה- עזרה!!!!

מצטערת על ההודעה ההיסטרית, אתם חייבים להבין אותי, אני בדילמה די גדולה לגבי העתיד ורציתי להיעזר בכם בעניין. אני בת 26, עוסקת בתחום השיווק והניהול. העבודה שלי יציבה, המשכורת לא רעה והתנאים טובים. עם זאת, אני מרגישה שאני עובדת בשביל "עבודה" ותלוש משכורת, ואני לא נהנית ממנה כל כך, לא מרגישה סיפוק ממנה. אני בעלת ציוני פסיכומטרי ובגרויות גבוהים, אבל עוד לא עשיתי תואר. שמעתי לאחרונה שיש מוסדות אקדמיים שמאפשרים לימודי הוראה בתנאים משופרים ובמשך זמן קצר יותר. האם זה נכון? איפה ניתן לעבור תוכנית לימודים כזאת? אני חושבת שתחום ההוראה, שאותו אהבתי מאז ומתמיד, יכול להוות בשבילי מקצוע עם "שליחות" שאותו אעשה בשמחה ובאהבה. תודה.............

FeynmanR

New member
דורית

למיטב הבנתי, הלימודים המקוצרים מיועדים לבעלי תואר ראשון המעוניינים לבצע הסבה לתחום ההוראה (אשמח אם יתקנו אותי במידה ואני טועה). אבל אם את בעלת ציונים טובים בפסיכומטרי ובבגרות למה שלא תלכי ללמוד לתואר ראשון מלא בהוראה? בכל מקרה, נסי לברר במכללות המוכרות (לוינסקי, אורנים, סמינר הקיבוצים). ייתכן ויש להם מסלולים שהם לא מפרסמים ואולי על סמך הציונים שלך והנסיון המקצועי הם יוכלו להתאים לך מסלול. בהצלחה

אכן, זו תוכנית להסבת אקדמאים להוראה

אני מניחה שמה שאת מתכוונת אליו הוא התוכניות להסבת אקדמאים להוראה, המוצעות במכללות השונות. אך כפי שכבר הבנת מהשם (ומהתשובה הקודמת לשאלתך), אכן מדובר בתוכניות המיועדות למי שכבר מחזיקים בתואר אקדמי ראשון. אלה תוכניות מקוצרות אמנם (תלוי ברקע שממנו בא הסטודנט), אבל לא ממש הבנתי למה הכוונה "בתנאים משופרים" - הסטודנטים בתוכנית ההסבה אצלנו שותים את אותו קפה בקפיטריה כמו שאר הסטודנטים בקמפוס

בית ברל

New member
לדורית

שלום דורית, אנחנו במכללה האקדמית בית ברל, מציעים תכנית מואצת למצוינים. תכנית שמאפשרת ללמוד תואר B.Ed במשך זמן קצר יותר של כ-3 שנים במקום 4. אם תצייני (כאן, או באימייל) את ממוצע הבגרויות שלך וציון הפסיכומטרי, נוכל לחשב את ציון ההתאמה ולקבוע אם את מתאימה לתכנית זאת. היתרונות של תכנית המצוינים: *תכנית לימודים מואצת, 3 שנות לימוד במקום 4 שנות לימוד. *פטור מלא משכר לימוד למשך 3 שנים, תמורת התחייבות לעסוק בהוראה במשך 3 שנים מתום הלימודים. *מלגות מיוחדות נוספות *חניכה אישית וליווי אקדמי צמוד. *מתן עדיפות על ידי משרד החינוך בשיבוץ בסטאז' ובעבודה בתום הלימודים. נשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה נוספת, מרכז מידע והרשמה, המכללה האקדמית בית ברל טלפון: 357375* [email protected]

dorit199910

New member
תודה על המידע

תודה רבה על המידע! זה מה שחיפשת. ממוצע הבגרויות שלי הוא 99 ופסיכומטרי 660האם זה מספיק על מנת להתקבל לתוכנית מקוצרת למצוינים? האם צריך לעבור ראיון אישי או מבחנים אחרים כדי להתקבל?

se2009

New member
שאלה לגבי התוכנית המואצת

שלום, הייתי רוצה לדעת האם התוכנית המואצתמתאימה גם לבעלי תואר ראשון? למשל לי בקרוב יהיה תואר ראשון בתקשורת, מה הדרך הקצרה ביותר להסב את זה לתואר בתחומי החינוך? תודה

למעלה