שינוי "קטן" בתוכניות...

thewhiteknight

New member
שינוי "קטן" בתוכניות...

הגעתי לריו דה ז'נרו לפני קצת פחות משבוע... אני מתארח אצל חבר, ככה שאני לא בדיוק מודאג מהעניין של הדירה/ אכסניה... התכנון המקורי שלי היה להגיע לאיליה גראנדה (האי...) ולשהות שם שבוע-שבועיים, ואח"כ לחזור לבואנוס איירס, ולהעביר עוד חודש באזור קורדובה ואז לחזור לארץ... אחרי קצת דיבורים עם חבר שלי אני חושב ברצינות לשנות תוכניות ולהגיע לאזור צפון ברזיל (באהיה) להיות שבועיים-שלושה שם, לחזור לבואנוס איירס, שבועיים שלושה נוספים שם ואז לחזור לארץ. מכיוון שאין לי שמץ של מושג על האזור של צפון ברזיל, אני מבקש קצת מידע, אני מעוניין להיזרק על איזה עיר-חוף, ולא לעשות כלום... יש לכם המלצות על מקומות ספציפיים שאתם יכולים להגיד שזה היה גן עדן מבחינתכם? תודה מראש... נתן

ממ

אני אומנם לברזיל לצערי לא הגעתי בטיול שלי לדרום אמריקה אבל מחבר'ה שטיילו איתי שמעתי שהאי אריאל דה אג'ואדה מדהים... אם אתה מגיע לבואנוס איירס בקרוב אני מאודד ממליצה על מלון האסטוריל שברחוב אונידה דה מז'ו בואנוס איירס....אחחחח אני מקנא בך איזה מדהים תהנה

kogawa

New member
כל הצפון

פורטלזה, ג'ריקו-קוארה, אולינדה, קנואה-קברדה, סלוודור-בהייה, יש כבוד לאזור הזה וקל למצוא מקומות נפלאים. מקנא.........

natyh

New member
כל הצפון ואם כבר

תגיע לאריאל דה אזודה עשה לעצמך טובה ותמשיך דרומה לטרנקוזו וקראיבה כולם מגיעים לאזודה אך רק מעטים ממשיכים הלאה ושמעתי מיודעי דבר כי ההמשך הוא הוא המקום האמיתי . ובלי לזלזל באזודה ובברודווי הנפלא שלה . נתי

ברזיל הצפונית שונה מאוד מהדרומית...

ובקשר לאריאל דה אג'ודה... אם מקומיים שפגשתי קוראים לזה יזראל דה הג'ודה... מבחינתי השניים הכי מדהימים היו lencois de bahia (מתנצל מראש על טעויות איות...) מקום קסום ליד סלבדור ו jericuacuara חוף מקסים (מצפון לפורטלזה?) בכל מקרה החבר בטח ידע לתת לך את המידע הכי טוב על המדינה שלו... בהנחה שהוא מאלה שיוצאים מהעיר מידי פעם... הייתי הולך עם עיצותיו

Yo-man

New member
אריאל דה אז'ודה ומורו דה סאו פאולו

באריאל דה אז'ודה תפגוש הרבה ישראלים ותוכל לבלות במסיבות. החוף קצת רחוק, אבל יפה, ויש חופים סמוכים אליהם אפשר להגיע בביץ' באגי שכור או אופנוע. ליד ה-so called אי יש עיירה קטנה עם מקדונלד וחנויות. במורו דה סאו פאולו (לא רחוקים אחד מהשני יותר מידי) יש 4 חופים, רחוב אחד עם מסעדות, כמה בתים עם מגורים זולים ומלונות מקסימים ויקרים יותר על החוף. האוירה שקטה יותר, החופים יפים יותר, אין כבישים, יש view point ששווה טיפוס לשקיעה, יש מועדוני צלילה, ושוק ברחבה של "הכפר" על ערב. לדעתי "מורו" יותר חווייתי ויותר דומה למה שרואים בסרטים כשחושבים על אי טרופי, אבל הוא פחות בעל אוירת החבר'ה. בכל מקרה, יהיה לך שם גדול. אנחנו לא ידענו על המקומות האלה עד שהגענו לסלבדור, ואז שמענו עליהם, נסענו ל-5 ימים במורו ו-11 באז'ודה (במקום לחכות לטיסה בריו חיכינו שם עד שהשתעממנו לגמרי
) והיה ממש נפלא.

Blueyes2

New member
מצטרפת להמלצה ../images/Emo140.gif

מאד אהבתי את מורו דה סאו פאולו , אי שמגיעים אליו מסלבדור . כמו שנכתב החופים מקסימים וגם האווירה , חוץ מזה אני טיילתי גם על האי בחלק הפחות מתוייר וראיתי המון תוכים וקופים שגם מסתובבים במלונות שעל החוף. חוץ מזה גם איראל דה אג'ודה הוא מקום מקסים והעיירה פורטו סגורו שמגיעים אליה על ידי מעבורת קטנה תוך 5 דקות . שם מצאתי אנשים מעניינים ושווקים. חוץ מזה אני גם ממליצה על כפר נופש שמרוחק 3 שעות נסיעה באוטובוס מריו - בוזיוס . אין שם כל כך הרבה צעירים וזה החסרון, אבל אם בא לך להזרק בחופים מדהימים אז מומלץ מאד! יש שם אכסנייה אחת של youth hostel על הרחוב הראשי שממנה אפשר להגיע למזח ברגל. מומלץ ללכת לחופים המרוחקים יותר והפחות מפוצצים בתיירים ולשבת לאכול באחת המסעדות שעל החוף

שיוש82

New member
כן:

מורו דה סאו פאולו= חלומי, החוף יפהפה ונמצא מרחק "התעוררות" מכל הוסטל איטאקרה= לא הייתי אבל אם אתה בקטע של גלישה בטוח תהנה אריאל דה אז'ודה= החוף, למרות מה שנכתב ב"לונלי פלנט", לא מדהים ואפילו מלוכלך ומרוחק, אבל האי שופע חיים ומאוד חברותי (עם המון ישראלים, כמובן) וכמובן שסלבדור עצמה היא עיר מיוחדת מאוד! 4 המקומות הנ"ל יחסית קרובים אחד לשני, כך שבטח שניתן להיות בתקופה של שבועיים ב-2 מהם לפחות. מקווה שעזרתי

Blueyes2

New member
איטקרה ...../images/Emo98.gif

גם שם הייתי.. המקום מתאים גם למי שלא גולש ובא לו להיות בחוף די מבודד בהוסטל ללא חשמל.. על החוף. הייתי שם 2 לילות ולא היה כ"כ מה לעשות חוץ מסתם להסתובב בעיירה , הים היה די סוער לשמחתם של הגולשים ולכן לא נכנסנו. לדעתי אם בא לך להזרק במקום שקט ופסטורלי, זה המקום. נמצא דרומית לסלבדור אך צפונית לאריאל.

aiz1983

New member
חבר'ה יש לכם קצת תמונות מהמקומות

האלה לשטוף את העיניים ? אני מאוד אשמח !

Blueyes2

New member
יש תמונות מgoogle ...

כמו איטקרה.. אני יכולה לאשר שאכן כך המקום נראה..גן עדן

Blueyes2

New member
אתה יכול לחפש ../images/Emo8.gif

ב google למשל ולרשום Brazil beaches