שינוי סיומת

גיליום

New member
מדובר על שני פורמטים למטרות שונות!

הסיומת ass. משמשת בקבצים טקסטואליים שמכילים כתוביות ואילו הסיומת avi. משמשת בקבצים שמכילים סרטים (וידאו + אודיו, או צירופים שונים שלהם).
לפיכך, לא נא ניתן להמיר מפורמט ass לפורמט avi.
אם לא הבנתי נכון את השאלה, נסח מחדש וננסה לעזור.
בברכה,
גיליום

avi1939

New member
כתוביות

בוקר טוב
ראשית מודה על תשובתכם המהירה.
מבקש סליחה על טעות כתיבת הסיומת (לא התכוונתי על סיומת AVI)
אלא על סיומת SRT.
אני חוזר ושואל איך לשנות סיומת לכתוביות מ-ASS לסיומת SRT ?
תודה על עזרתכם המבורכת
חג חנוכה שמח
אבי

גיליום

New member
המרת כתוביות ASS לכתוביות SRT

היי,
ראשית עליך להצטייד בתוכנה לעריכת כתוביות. יש כמה חינמיות טובות ונפוצות. אני אישית רגיל להשתמש בתוכנה: SubtitlesEdit, אבל אתה יכול להשתמש בכול תוכנת-עריכה אחרת (כגון Subtitles Workshop).
העיקרון בכולן הוא דומה: פתח את הקובץ הקיים (בפורמט ASS) ואז בחר בתפריט File באפשרות Save as (שמור כ..)
כשיפתח לך חלון שמירת הקובץ, תן שם חדש לקובץ שאתה רוצה ליצור וברשימה הנגללת, שבתחתית חלון השמירה, יש לך אפשרות לבחור את הפורמט הרצוי לשמירה (איפה שכתוב Save as type), בחר בפורמט Subrip, כדי לשמור את הסרט עם סיומת SRT.

בברכה,
גיליום

avi1939

New member
סיומת לכתוביות

לגילום שלום רב
ראשית מודה לך על תשובתך המבורכת ותודה על התוכנה הקלה לכתיבת כתוביות יש רשימה בתוכנה עם כל מיני סיומות.כתבתי ושמרתי את הכתוביות בסיומת SRT לסרטון.
למיזוג הבתוביות לסרטון הפעלתי את התוכנה AVISUB ולא הצלחתי,מדוע ?
בצעתי לפי ההדרכת של התוכנה AVISUB.
מודה לך על סבלנותך ועזרתך בנידון
כל טוב וחג חנוכה שמח
אבי

גיליום

New member
תגובה

מצטער, אני לא מכיר את התוכנה AVISUB.
לפי איזה מדריך עבדת?
כשאתה כותב "לא הצלחתי", למה אתה מתכוון? אתה מוכרח לפרט מה ניסית,מה קיבלת, איפה נתקעת, הודעות שגיאה וכיוצ"ב. אי-אפשר לעזור "מרחוק", מבלי שיהיו כל הפרטים, כי אנו לא יכולים לראות את המסך שלך מפה..

בברכה,
גיליום

avi1939

New member
למזג כתוביות לסרטון

לגילום שלום רב
בגוגל הקלדתי "להורדת התוכנה AVISUB"
הקישור הזה להורדת התוכנה AVISUB חינמית ללא התקנה
http://www.digital-digest.com/software/avisub.html
הכנסתי לתיקיה את הסרטון בסיומת AVI ואת הכתוביות בסיומת SRT עם אותם השמות וכמו כן שיניתי את הכתוביות לקידוד ANSI.
פתחתי את התוכנה avisub -(והגדרתי לעברית ,גודל ,צבע וגופן) -לחצתי על LOAD AVI -העלתי את הסרטון-
לחצתי על LOAD SRT.TXT.IDX והעלתי את הכתוביות-ולחצתי על GENERAT SUBBED AVI-והמתנתי-
-ולבסוף קבלתי הודעה שלא ניתן למזג.
כל טוב ויום נעים ושקט
חג חנוכה שמח
אבי

גיליום

New member
שימוש ב-AVISUB

היי,
כפי שכתבתי קודם, אני לא מכיר את התוכנה הזו, אבל אנסה לעזור על-סמך התיאור שלך.
ראשית, כדאי שתכתוב, מה אתה מנסה לעשות? לאיזו תוצאה אתה מצפה בעקבות המיזוג של הסרט והכתוביות? לפי מה שאני מבין מתיאור התוכנה, היא נועדה כדי לייצר קובץ סרט בפורמט divx, שמכיל בתוכו את הוידאו ואת הכתוביות בערוצים נפרדים. כדי להקרין את הסרט שיווצר, יחד עם הכתוביות, אתה זקוק למכשיר שתומך בפורמט הזה. לפני מספר שנים רוב מכשירי ה-DVD הנפוצים תמכו בזה, אך כיום הם די היסטוריה.
אגב, האם הבחנת שהתוכנה הזו ישנה? היא משנת 2011. לדעתי עדיף לך לעבוד עם תוכנות חדשות יותר, כי היו שינויים רבים בתחום הוידאו ב-4 השנים האחרונות. אחד השינויים המשמעותיים הוא, שפורמט divx אינו נפוץ כל-כך (הפורמט, לא הקודק. כלומר משתמשים בקודק divx, אך לא כל-כך בקבצים בעלי סיומת divx).
אני מציע שתכתוב מה אתה מנסה לעשות וכך נוכל לכוון אותך למסלול הנכון.
בברכה,
גיליום

avi1939

New member
למזג כתוביות לסרטון

בוקר טוב גיליום
ראשית מודה לך על סבלנותך ועזרתך.
התוכנה AVISUB כמו שכתבת שתוכנה ישנה .
התוכנה חינמית ללא צורך בהתקנתה במחשב.
לאחר המיזוג הכתוביות לסרטון לצרוב בתקליטור ולצפות בטלביזיה.

האם אתה יכול לשלוח לי קישור לתוכנה קלה דומה ללא צורך בהתקנה
אולי תוכנה PORTABLE ?

גיליום,מה דעתך וברשותך שנשלח לך הזמנה חברות בסקייפ ?
כל טוב ויום נעים ושקט וחג שמח
אבי

גיליום

New member
מהו הפורמט של הסרט שאתה רוצה לקבל בסוף?

אני לא מכיר את הטלוויזיה שברשותך ולא יודע באילו פורמטים היא תומכת..
הפורמטים divx ו-avi אמנם עדיין בשימוש, אך נחשבים ישנים יחסית והתפוצה שלהם הולכת ופוחתת.
אם לדוגמא הטלוויזיה שלך תומכת בפורמט MKV, שהוא פופלארי כרגע, אתה יכול להשתמש בתוכנה החינמית MKVToolNix, שעונה על כל הדרישות שלך (לווינדוז שתי גרסאות: רגילה עם Setup וגרסת Portable. אתה יכול לבחור בדף ההורדות). אם אתה זקוק לפורמט אחר, כתוב פה בפורום וננסה לעזור.
בנוגע לעזרה בסקייפ,וואטסאפ, מסנג'ר או כל תוכנה אחרת למסרים - מלבד כך שאני לא משתמש בתוכנות כאלה, זו גם החמצה של רעיון הפורום - שמאפשר לכולם לקרוא, לכתוב וללמוד דברים, גם אם הם לא משתתפים בדיון.
בברכה,
גיליום

avi1939

New member
כתוביות

היי גיליום
ראשית מודה לך מקרב לבי על סבלנותך.
נראה לי שהטלביזיה שלי לא תומכת ב-MKV
ובכל אופן ניסיתי להוריד את התוכנה מהקישור ששלחת לי (MKVToolNix)-עד שמצאתי את הסעיף להורדה (WINDOWS).
לידעתך את PORTABLE לא ניתן להוריד 32BIT .
הורדתי לשם ניסוי את התוכנה הרגילה 32BIT היא כן ירדה,התקנתי והסרתי אותה מהמחשב הכל לשם לימוד בלבד כי הטלביזיה שלי לא תומכת ב-MKV.
פשוט לא נעים לי להמשיך ולהטריד אותך בקשר למיזוג הכתוביות .
דרך אגב האם ניתן להיות איתך דרך אי-מייל ?
בכל אופן מודה לך ,עד לשאלתי הבאה בקרוב.
שבת שלום לחג שמח
אבי

למעלה