שינוי סופ"ש ב- WM5

erezstr

New member
שינוי סופ"ש ב- WM5

שלום חברים האם מישהו ביצע שינוי ימי סוף השבוע משבת ראשון לשישי שבת דרך הרג'סטרי (או כל דרך אחרת) בהצלחה? לצערי ב- 5915 לא מצליח לי. אני עוקב במדוייק אחרי ההוראות אבל הסופ"ש לא משתנה. הערך 2614001F לא מזיז את הימים. תודה מראש ארז

erezstr

New member
../images/Emo208.gif

אולי יש מישהו בכל זאת רעיון? אילת? רענן? דני? ברבו מן? תודה ארז

Eli R

New member
שים לב לשינויים.הבהרות

בקישור המצורף. בקשתי מאיילת בעבר הרחוק להוסיף תיקון זה למאמר שלה, וכנראה שנשתכח מליבה :) . אלי

AYELET1

New member
אכן נשתכח... סופ"ש מתקרב...

יהיה זמן
תוןדה אלי

erezstr

New member
עדיין לא עובד

הי לצערי עדיין לא השתנה. מצורפות תמונות מסך. יש רעיונות? ארז

Eli R

New member
מצטער על התגובה המאוחרת ...

לצערי (או שלא), אינני יכול לבדוק זאת כיום מכיוון שאני עם Symbian ולא עם WM. אבל אוכל לומר לך שגם על המכשיר הקודם שלי וגם על שני מכשירים נוספים של חברים/מכרים הדבר עבד היטב. שים לב שאתה יוצא מעורך הרישום (איזה שם מזעזע ... means registry) ע"י Exit מהתפריטים ולא ע"י ה-X. כמו כן יש לבצע Soft Reset אחרי כמה שניות. אלי

erezstr

New member
ניסיתי שוב, לא עוזר

את ה- ActiveTimes יש לרשום כך? אותיות ראשיות גדולות וללא רווח? ארז

erezstr

New member
אצלי לא משפיע בכלל

ממש מוזר. עם איזו תוכנה ביצעת שינוי? (למרות שלא נראה לי שזה משנה. אני עם ה- Resco Explorer 2005 v5.21) איזה מכשיר יש לך? כנראה שהמכשיר חזק ממני.............. אולי תוכנת ה- PatishPro תעזור כאן. בטח יצאה גירסה חדשה שיועדה במקור למשתמשי ה- ASUS. תודה בכל מקרה ארז

erezstr

New member
לא הולך

כנראה רענן, שאני אוותר (לפחות לזמן הקרוב). אולי הסרה של ה- PI, שינוי והחזרתו יעזרו? אני אודיע מה השתנה תודה

AYELET1

New member
יש לי רסקו 5.42

אכן כיביתי השינוי ברג'יסטרי בוצע והשעות הוחלפו הימים לא ניסיתי גם 1F וגם 3E באותיות גדולות ניסית את זה בפועל? לא עם MEMMAID וכד'?

AYELET1

New member
אלי, על איזו מערכת בדקת?

בדקתי על WM5 שינית את שם התיקיה והערך כפי שכתבת ניסיתי גם 1F וגם 3E וזה נשאר שבת וראשון

Eli R

New member
עשיתי זאת על ה- Eten

שהיה ברשותי (שלי - M600) וכן על HP 2790. חבר ניסה זאת גם על HP אחר המריץ WM5, אך איני זוכר איזה. אפשר לראות כאן(1) את הטקסט הבא:
Change Calendar 'working days' If you wish to change the 'working days' in the calendar, adjust the following: For a Mon-Fri workweek (default): HKLM\Software\Microsoft\Calendar\ActiveTimes\ActiveTimes = 2210003E (DWORD hexadecimal) For a Mon-Sat workweek: HKLM\Software\Microsoft\Calendar\ActiveTimes\ActiveTimes = 2210007E (DWORD hexadecimal) For a Tue-Thu workweek: HKLM\Software\Microsoft\Calendar\ActiveTimes\ActiveTimes = 22100016 (DWORD hexadecimal) Here's how this works. When editing the value, switch to "Binary" mode. For the default Mon-Fri, you should see: 100010000100000000000000111110 The last 7 numbers are what we're interested in. They stand for the days of the week, in reverse order: Saturday, Friday, Thursday, Wednesday, Tuesday, Monday, Sunday. When the number is "1", it is a working day. If it is "0", it's not a working day. So to look at the above examples again: Days : SFTWTMS Mon-Fri: 0111110 Mon-Sat: 1111110 Tue-Thu: 0011100 Using the above, you should be able to set the working days to whatever you'd like. Note that this value also adjusts the working HOURS. The examples here all use the default 8am-5pm workday. See the "Change Calendar 'working hours'" tweak to modify this. Note that the ActiveTimes key and value may not exist. Simply create them first. Change Calendar 'working hours' If you wish to change the 'working hours' in the calendar, adjust the following: For 8am-5pm (default): HKLM\Software\Microsoft\Calendar\ActiveTimes\ActiveTimes = 2210003E (DWORD hexadecimal) For 9am-5pm: HKLM\Software\Microsoft\Calendar\ActiveTimes\ActiveTimes = 2212003E (DWORD hexadecimal) For 2pm-10pm: HKLM\Software\Microsoft\Calendar\ActiveTimes\ActiveTimes = 2C1C003E (DWORD hexadecimal) Here's how this works. The first 2 characters define the ending hour as a count of half hours since midnight, in hexadecimal. So for midnight, it would be 0 half hours in hexadecimal = 0. 5pm is 17 hours, or 34 half hours. 34 in hexadecimal is 22. 10pm is 22 hours, or 44 half hours. 44 in hexadecimal is 2C. You can use a calculator capable of hexadecimal conversions to get the hexadecimal number. Similarly, the next 2 characters define the starting hour as a count of half hours since midnight, in hexadecimal. So for 8am.. 16 half hours, 16 in hexadecimal is 10. 9am = 18 half hours = 12. 14h = 28hh = 1C. Using the above, you should be able to se the working hours to whatever you'd line. Note that this value also adjusts the working DAYS. The examples here all use the default Mon-Fri workweek. See the "Change Calendar 'working days'" tweak to modify this. Note that the ActiveTimes key and value may not exist. Simply create them first. Note that you cannot set the End time earlier than the Start time, for obvious reasons Note that you cannot set a Midnight end time. The best you can do is 11.30pm (2F)​
שוב, אין ברשותי בחודשים האחרונים מכשיר המריץ WM5 אלא מכשיר Symbian ולכן איני יכול לבדוק זאת שוב. לילה טוב, אלי

AYELET1

New member
אההההההההההההה אני חושבת שהבנתי למה

ארז סבור שזה לא עובד ((זו לפחות היתה הסיבה שלי...) כי הימים ראשון ושבת נותרים בצבע אדום וכחול והשאר בשחחור (מעניין היכן משנים את זה ברג'יסטרי) אך כשנכנסים לכל יום בתצוגה יומית, זה עובד כמו גדול. אני אתקן במאמר. תודה רבה

erezstr

New member
מה?!?! אז מה בדיוק השינוי?!?!

איילת, פיספסתי כנראה משהו. איזה שינוי בדיוק נהייה? אם עדיין צבע ימי סוף השבוע לא השתנו? בכל התצוגות שבת ראשון נשארו ימי סוף השבוע. גם בתצוגה השבועית, החודשית והשנתית. גם ביומן המובנה וגם ב- PI. הפתרון היחידי והלא מוצלח שלי הוא לשנות את צבע הימים ב- PI כך שימי הסופ"ש לא יהיו בצבע שונה. זה הרע במיעוטו. הבקשה והרעיון שלי היו "לקבוע" למכשיר כי ימי סוף השבוע הם שישי ושבת. אם תמצאי היכו משנים את זה- תבורכי בחזקת 8...
באג'נדה פיוז'ן יש כזו אופציה והכל בסדר. האמת, הסיבה היחידה שנטשתי את האג'נדה לטובת ה- PI היא שהאג'נדה היה תוקע לי את ה- 5915 בכל מיני נקודות (איזה שהן פקודות שונות שהיו גורמות לקיפאון שנפתר רק באמצעות SR. גירסה 8.0) כנראה כלום לא מושלם בחיים אה?! נראה לך שאם אני אחזור לגרסה 7 או 7.5 הבעייה תיפתר? תודה ארז

AYELET1

New member
אני לא נוגעת בפוקט אינפורמנט

גם לא במקל 2 מטר הוא עצמו כל כך איטי וכבד שזה כמעט כאילו הפוקט תקוע
מה שהשתנה זה שימי המנוחה ביומן בפוקט צבועים באפור, ואילו שעות העבודה בצהוב (בתצוגה יומית). מה שהשתנה אלו הימים שהכל אפור בהם.

erezstr

New member
אני מסכים איתך

אבל, כפי שציינתי, האג'נדה פיוז'ן תוקע לי את הפוקט. זו ברירת מחדל. או ה- PI או המובנה................ ארז

למעלה