שינוי סגנון

שינוי סגנון

שלום, אני בת 30, מידה 44 אחרי 2 לידות
מרגישה הכי בנוח בבגדים פשוטים, אבל רוצה לעשות איזה שינוי תדמית. יודעת שבשביל להחליף מלתחה אני צריכה סכום נכבד. הבעיה היא שאני אפילו לא יודעת מה הכיוון שלי. בעיה נוספת שאין לי חברה / בת משפחה שאני יכולה להתייעץ איתה. כשהייתי הולכת בעבר לקניות עם אמא / חברה - תמיד הרגשתי כל כך נגררת, מודדת מה שנתנו לי, בלי דעה אם זה יפה או לא וכו'. יש לכן עצות? לאן ללכת? איך להתחיל בכלל?

ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

מידה 44 היא מידה מצוינת, מידת בינים. את יכולה למצוא בגדים בחנויות של "רזות" וגם של "שמנות" אישית, אני אוהבת לבוש סקסי צמוד ושחור.. אז יכולה ליעץ לך בכיוון הזה.. בשביל להחליף מלתחה, לא צריך סכום נכבד. צריך להשקיע כל פעם קצת. אני מציעה לך להתחיל עם דברים בסיסיים כמו מכנסים שחורים מחמיאים כבסיס לכל חולצה (שחור הולך עם הכל) מכנס ג'ינס גזעי וג'קט ג'ינס מתאים שמלת בסיס שחורה גם חובה בארון.. לאט לאט תאספי לך פריטים מחמיאים וחתיכיים.

תודה לך

האם תוכלי לכוון אותי לחנויות שניתן למצוא בהם בגדים מחמיאים? אני מאיזור יישובי מודיעין, אבל יכולה לעשות גיחה לאיזור המרכז לצורך העניין

בשמחה

אני אישית ממליצה על אריסטו שמט, על ג'אמפ, גם בקסטרו תמצאי אחלה בגדים למידותיך אגב.. הכינוי שלך מציק לי.. למה את כל כך לבד?

תודה

אני אמצא הזדמנות לקפוץ למקומות האלה - אולי ארכז לי יום קניות בהחלט חוויה של פעם בהמון זמן מבחינתי. אולי אפילו תהיה חוויה מתקנת. והכינוי - סתם מה שאני מרגישה בפנים. לומדים לחיות עם זה. עצוב, אבל מתרגלים.

Fun Fair

New member
הבעיה היחידה שלי עם קסטרו היא

שהם לא "מתרגמים" נכון את המידות. כלומר- מידה 42 או 44 שלהם, היא פשוט מידה 36 עם קצת יותר בד. הם פשוט נוטים לשכוח שלנשים במידה 42-44 בד"כ (לא תמיד!) יש קווי מתאר שונים וצרכים שונים מהבגדים שלהם (למשל: בד"כ חזה יותר גדול, או קצת יותר "פולקע", או מותן שהיא קצת יותר רחבה) ולכן יש צורך ברמת גימור ייוחדית יותר. זו, אגב, בדיוק הסיבה שאני אוהבת חנויות עודפים של מעצבים- המחירים שווים מאוד (אפילו לעומת קסטרו) והמידות הרבה יותר נשיות ו"אנושיות". לצורך העניין- אני קונה אצל רונן חן מכנסיים במידה3/4 (שווה ערך ל 40-42). בקסטרו, כל ה 42-44 שאני מודדת לא מתאימים לי, כי תמיד יש לי עודפי בד באיזור המותניים, בשילוב מותן צרה. בעיה...

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

קודם כל בשביל שינוי תדמית לא צריך סכום נכבד אפשר לקנות יפה ובזול ניתן לשלב פריטים ישנים וחדשים ולגוון עם תכשיטים\חגורות\צעיפים או כל אביזר קישוטי אחר אולי תפרטי לנו מה הסגנון העכשוי שלך ומה נוח לך ללבוש?

הסגנון שלי

אי אפשר לקרוא לזה סגנון (לפחות לא בעיני) מכנסיים (לרוב שחורים) שעולים עלי - נורא קשה לי למצוא כאלה טי שירט - חלק עם צווארון, חלק לא. הקיץ מצאתי הרבה חולצות נחמדות ב-H&O... אני לא עונדת תכשיטים (בקושי את טבעת הנישואין ולעיתים רחוקות שרשרת) לא משתמשת באביזרים (לרבות חגורות) לא מתאפרת הכי טבעי, הכי פשוט

foggy night

New member
ברוכה הבאה

ראשית, בשונה מקודמותיי אני כן חושבת שהחלפת מלתחה היא עסק יקר ולא פשוט. בדיוק בגלל זה אני מציעה לך להתחיל בדיוק הפוך. בשלב הראשון סדרי את ארון הבגדים שלך. אני יכולה להגיד לך מה אני עשיתי ביום שישי ואולי זה יעזור לך: מיינתי את הבגדים כך: בגדים שנראים טוב ואני אוהבת - נשארו מקופלים במקומם בארון. בגדים שאני אוהבת או אהבתי, אבל התחילו להתבלות או שיצאו מהאופנה - הפכו להיות בגדי בית. בגדים בלויים או לא מחמיאים או לא במידה - עברו דירה (נמסרו וחלק הושלכו לפח, תלוי במצבם). בשלב המיון סביר להניח שתגלי מהם החוסרים שלך, למשל: אין לך סוודר שחור יפה, אין לך מעיל טוב, אין לך מכנסיים לאירוע ועוד. את כל הדברים הללו רשמי על פתק. כשיש לך זמן או כח סעי לקניון או לרחוב הראשי במטרה לחפש משהו אחד מהרשימה, מה שנראה לך הכי דחוף כרגע. ככה לאט לך תוכלי לבנות לך מלתחה חדשה. ככה אני עושה. אם היית גרה קרוב יותר אליי הייתי מציעה לך עזרה, אבל המרחק הופך את העניין ללא סביר, לכן, הייתי מציעה לך ללכת לבד, להסתכל, למדוד ולבחון את עצמך בבגדים החדשים. אל תקשיבי למוכרות אלא נסי לראות מה מוצא חן בעינייך. אם את לא בטוחה - אל תקני. תקני רק אם את בטוחה ב- 100% שהבגד הזה יפה, מחמיא לך ושימושי. בהתחלה זה לא יהיה פשוט אבל אני בטוחה שבסופו של דבר את תצליחי!

למעלה