שינוי מקצוע...

lilliltush

New member
שינוי מקצוע...

למדתי הנדסת ביוטכנולוגיה ועקב מיעוט העבודות בשוק החלטתי לעשות מעשה נועז וללמוד הנדסת תוכנה תואר שני. שאלתי היא( או מספר שאלות) 1. היכן ניתן ללמוד תואר שני הנדסת תוכנה? 2. האם יקבלו אותי (ממוצע 86 בסיום התואר) כאמור ללא יותר מדי קורסי מחשב... 3.האם זה מעשה נבון?

lilliltush

New member
כוונתי היא למדעי המחשב...

השאלה אם יש ביקוש לכך בשוק,אם זה לא בזבוז זמן מצידי? אני חייב לציין כי אין עבודה ואין חיה כזאת הקרויה מהנדס ביוטכנולוגיה.(היא קיימת אבל באוניברסיטה בלבד...)

למדתי בבן גוריון ועוד הערה...

בכלל כל התואר הזה ואני מקווה שאנשים קוראים הוא הכלאה של מספר מקצועות שיצרה האוניברסיטה ללא כל יתרון על אנשים אחרים שלמדו אותם כגון כימיה,מדעי החיים ועוד.גם בקבלה לתואר שני מסתכלים על בוגר הנדסת הביוטכנולוגיה כעוד בוגר תואר ראשון ללא חשיבות להיותו "מהנדס". כל הסיבות האלו,וגם העובדה שההגעה למשכורת נאותה היא איטית, גרמה לי לרצות קיצורי דרך כגון זה. רוצים ללמוד ביוטכנולוגיה למרות שאין עבודה בזה לתוארים נמוכים?לכו ללמוד ביולוגיה תואר ראשון ותמשיכו לתואר שני בביוטכנולוגיה.

מדעי המחשב

הקבלה לתואר שני במדעי המחשב היא תחרותית ,וסביר להניח שכדי להתקבל תדרש להשלמות בהיקף נרחב למדי. דרישות הקבלה לתואר שני במדעי המחשב עלו מאד, דוקא בגלל הירידה בבקוש לבוגרים, כך שחלק לא מבוטל פנה ללימודי תואר שני כדי להגדיל את הסיכויים להשתלב בתחום. תואר שני אינו מבטיח עבודה אבל מגדיל מאד את הסיכויים.

למעלה