שינוי מקצועי

• פותח הנושא orn
  • פורסם בתאריך

orn

New member
שינוי מקצועי

ת.לידה 10/5/1962, שעת לידה 20:00 בערב עובדת כיום כמזכירה מזה זמן רב. מתכננת לעזוב את מקום עבודתי ולצאת לחופשי ולהשתחרר מהשיעמום (לקראת דצמבר). אחד התחומים שעומדים על הפרק הינו תחום התכשיטים (היינו עבודה במפעל לתכשיטים כעובדת שכירה). האם אפשר לראות על פי תאריך הלידה איזה תחום יכול להתאים לי. מודה מראש על התשובה

תשובה

בהחלט מתאים לך לעשות שנוי, אבל נראה לי שהכישורים שלך גבוהים קצת יותר ממפעל לתכשיטים. כדי להתייחס לשאלה מה באמת מתאים, כדאי שתתני לי עוד עבודות שיכולות עכשיו לעמוד על הפרק, כדי שאוכל להתייחס.

orn

New member
יאיר בהמשך לתשובתך ולשאלתך

עבודה נוספת שיכולה לעמוד על הפרק היא שילוב של אומנות וניהול מאחר ויש לי ניסיון בניהול ואדמינסטרציה דהיינו אפשרות של עבודה כמנהלת מחלקה או מנהלת ייצור. עיסוק נוסף אחר שחשבתי עליו שנובע מרצון שלי לעזור ולתרום לאנשים (רוחנית כמובן ולא חומרית) אך אין לי שום השכלה או הכשרה בנושא. אשמח אם תנחה אותי בכלל על פי הכישורים שהינך רואה במפתי אפילו במעט. אני מודה לך מראש על התייחסותך הכנה.

תשובה

רעיונות מצוינים, שכן להיות ראש קטן מבחינתך כפי שכתבת קודם, זה באמת לא לעניין. כדאי להוסיף לכך גם את התחום הטיפולי אליו את מוכשרת אך משום מה לא נגעת בו עד עכשיו, וגם את התחום הרוחני - בתחום הזה, כדאי לעשות צעדים ראשונים ולהכנס פנימה, שכן מעבר לכל מה שאמרת - את גם זקוקה מאוד למשמעות, ולעוד משהו קטן לרוח וללב, מעבר לעבודה ולמשכורת..

למעלה