שינוי מפלגת שנאה

תגובה

שינוי איננה מפלגת שנאה ואין לי שום מחלוקת עם אנשים מאמינים ואנו גם מוכנים להגן בכל עת על זכותם לחיות על פי אמונתם. אנחנו מציעים לחוקק חוק יסוד שמפריד את הדת מהמדינה ודואג לכך, שיהיה חופש של דת וחופש מדת. אנחנו נגד הכפייה הדתית שמוציאה שם רע לדת ומקוממת נגד היהדות את הנוער החילוני. תמיד הדגשנו שאני מוכנים לשבת בממשלה עם הכיפות הסרוגות, שמשרתות בצבא, תומכות בציונות, עובדות ומשלמות מיסים. המאבק שלנו מכוון נגד הפוליטיקאים החרדים, שדואגים להשתמטות הצעירים החרדים מהצבא, אינם עובדים, אינם משלמים מיסים, אינם מלמדים שום מקצוע ראוי לשמו בזרמי החינוך שלהם ואינם מכירים בציונות. יהדות איננה רק דת, אלא גם שירה, ספרות, מוזיקה, שרות צבאי, לימודים אוניברסיטאים וכו´. ישראלי חילוני מרגיש בבית רק בישראל ולא ירגיש נוח באוסטרליה. עובדה היא, שגם ישראלים חילונים המתגוררים בחו"ל מחפשים זה את חברתו של זה. אל תנסה לטעון שיהדות וישראליות הם רק באמצעות הדת. מדינה יהודית אין פירושה מדינה דתית וגם אם יהיה ניתוק בין הדת למדינה, זו עדיין תהיה מדינה יהודית

גרשון לפעמים אתה מצחיק אותי

למה אתה מגיב לו בכלל ואם להגיב אז מה אתה עושה כותב לו מגילת אסתר?! למה שלא תגדיל את המגילה?! אתה פשוט מבזה את עצמך ובטח אותו איש שכתב ששינוי מגודשת בשינאה עכשיו צוחק אליך בבית שהוא כתב בסך הכל כמה מילים ואתה בכלל עונה לו בכאזת רצינות הייתה יכול לעשות כמוני או לא להגיב למרות שאני אוהב מאוד להגיב או לכתוב "תוכיח... שהיא גזענית ושונאת חרדים..... וכו...) ואז בדרך כלל אין להם מה לענות וניצחתה

למעלה