שינוי מסלול-תאילנד

שינוי מסלול-תאילנד

יש הצעה של החברה בה אני אמורה לטוס ב-04\1\11 לשינוי יעד במקום לסיים את הטיול ב-3 ימי נופש בפוקט וקופיפי, לטוס ל-3 ימים להונג קונג, מה דעתכם מביני דבר ואנשים שהיו בהונג קונג?

kogawa

New member
המיים שם קפואים רצח, והם קשוחים

ביותר בנושאי טראנס וסמים.. מה את רוצה שנגיד? סיום טיול בחופים הוא לשם התרגעות ומנוחה, והונגקונג מעבר למחירים יקרים בטרוף היא בעיקר לקניות. אכן, סיבוב באברדין ומסביב לאי הונגקונג, וטיפוס לויקטוריה פיק, וחיי הכפר בקאולונג, וטיולי אופניים מסביב כמה מהאיים, ואפילו ביקור בשיט בספינת דואר לאיים מוזנחים בהם חיים שבטים, והימורים בקזינו של מקאו יכולים בכיף למלא חודש טיול בהונגקונג וסביבותיה, אבל מעטים ביותר שעושים יותר מסיבוב לקניות. אם זה מחליף עבורך מנוחה והתרגעות באי טרופי לכי על זה.

aviron

New member
כדאי מאד

לכי על זה ! מכיוון שאכן שה לא לעניין לבקר כעת בפוקט וקו פיפי - התחליף של הונג-קונג מצויין! ודרך-אגב: בזמנים רגילים שינוי שכזה היה עולה לך יותר בכ- 300 דולר ! בגין המצב , לקבל זאת ללא תוספת מחיר - כדאי מאד. מן הסתם, אני מניח, שיהיה לכם גם ככלול סיור חצי-יום באי הונג-קונג שיכלול את אברדין (כולל שייט), ויקטוריה-פיק ועוד. תוכלי להצטרף לטיול לניו-טריטוריות וכן להנות (מאד) בשיטוט בנתן-רוד, בטיילת המקסימה, תוכלי לבקר בשווקי-הלילה (רח' טמפל, למשל), להנות בשוק-הצפרים ועוד! כדאי !!

גילגולה

New member
הונג קונג - עיר יפה לקניות בלבד

ואין להשוותה לפוקט הגן עדן שנהרס לנו. עדיף כבר נופש בפטאייה. בבנקוק הכל שם סביב הקניות והסחר החופשי.

SPnage

New member
מה פתאום?

נכון שאי אפשר להשוות בין האיים להונג קונג (למרות שגם שם יש כמה חופים נחמדים), אבל יש הרבה מאוד מה לעשות ולראות מעבר לקניות. זאת אחת הערים האהובות עלי ביותר, והזדמנות לראות קצת תרבות סינית ששונה מאוד מתאילנד. לא לשכוח להכנס למסעדת דיים-סים.

shulak14

New member
נכון שהונג קונג היא לא האיים

אבל היא עיר נהדרת. אני שממש פחדתי מהגודל וההמוניות הופתעתי לטובה. הסיור לאברדין ולרפולס ביי מאד מוצלח. (ויקטוריה פיק היתה תחת ענן כל הביקור שלנו). כיף סתם להסתובב ברחובות ולבקר בפארקים (בקאולון פארק אפשר להשתלב כל הבוקר בטאי צ'י). (אני לא קונה אבל נהניתי סתם להסתכל על הססגוניות ברחובות).

למעלה