טוב, אני חושבת שכדאי שאסביר קצת...
מים הם יסוד רב עוצמה בפאנג שוי. משמעותם הרבה מעבר לבריכה נעימה ויפה. בחירת מיקום יכולה להיות מאוד משמעותית. השפעתה יכולה להטות את הכף לכאן או לכאן ואני משתמשת בביטויים מאוד עדינים כדי לא ליצור מחשבות לא נעימות... אז... כשאני בוחנת את השטח, אם כן או לא...אני צריכה להיות שם, לראות מה עוד יש שם מבחינה מקצועית ומעבר לכיוונים. ישנה מערכת יחסים בין המבנה לבריכה, החצר, המרחב כולו, ובם מבחינת צורות המבנה.יש להתיחס לעמודי חשמל ולתעלות נקוז בקרקע. בגדול, ובלי שום קשר אליכם, מומלץ להציב בריכה או בצפון, או בדרום מזרח, לפעמים גם במזרח ולפעמים גם את זה לא.בביתי, הצבת הבריכה במזרח, לא עשתה לי ולבעלי טוב.לפעמים מציבים אותן גם בכיוונים אחרים בהתאם לתוואי השטח או הצרכים. אני מסתכלת על מה ששלחת, מבינה את בקשתך ורצונך אבל....גם חייבת להקשיב למה שהבטן שלי אומרת:אי אפשר להמליץ על מיקום או יותר מזה, העברה של בריכה קיימת, רק על פי שירטוט באינטרנט.בעיני, יש לבריכות אלה משקל רב...ולכן...אני מקווה שאת מבינה, את ההחלטה תצטרכי לקבל בעצמך. אני חושבת שאם תגלשי באתרים נוספים תוכלי לאסוף עוד אינפורמציה כללית אולם, המצלתי היא להתיעץ באופן מקצועי ולא להזיז אותה במידה וחייכם מתנהלים בנועם וסיפוק.