שינוי מועד מפגש

חני מקסימה

את בלי שם קבוע ולר ניתן לשלוח לך מסרים אם תפתחי שם קבוןע בתפוז יוכלו ליצור קשר איתך במסרים

hani31

New member
לנסיכה

הנה סידרתי את הסיסמה ועכשיו אני בשם קבוע

מיק41

New member
שינוי מועד מפגש

ראינו שלהרבה אנשים לא מתאפשר להגיע למפגש ביום חמישי הקרוב.... ולכן החלטנו לשנות את המפגש ליום חמישי הבא ה- 22.9. המפגש יתקיים במרכז אצל אחד מחברי הפורום. מבקשים להתפקד.... הפעם התאריך הינו סופי...... ועדת חברה

em0854

New member
מצטערת

ממש מצטערת אבל גם בתאריך החדש אני באירוע. תהינו. עדנה

פשו שי ת

New member
מפגש

אני מגיעה בעז''ה יאלללללללללללה חבריה לכבוד ראש השנה בואו

li 3 האחת

New member
שוב השגת אותי חצופונת.../images/Emo24.gif

הנה אני באה...באה...בעז"ה מתההההה כבר לראות אתכם....התגעעעגעתי מאודדדדדדדד.. אוהבת ומחכה~ליאת

li 3 האחת

New member
חברתי היקרה..שמחה שאת מצטרפת..

מתוקה שלי איזה כיףףףףף לשמוע שאת מצטרפת... ואו......מחכה כבר... אוהבת את כולכם ומתה לראות אתכן.. ~לי

מקווה להגיע, עוד לא בטוחה, תשובה סופית תהייה

לי, כמו שאומרים, בדקה ה-90... אחותי עוברת דירה בחמישי הבא, ואני אהייה שם כל היום, לעזור להם, כך שתלוי מתי נסיים (ובאיזה מצב צבירה אהייה
)

yamkachol

New member
../images/Emo196.gif../images/Emo238.gif../images/Emo72.gif../images/Emo259.gif../images/Emo48.gif../images/Emo135.gif../images/Emo210.gif../images/Emo199.gif

yamkachol

New member
../images/Emo45.gifהשתכנעתי../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif

סתם...... חזרנו עכשיו מחתונה של האחיין של דניאלה ז"ל, ליד בני דרום. איזה כייף. רקדנו ובילינו - מפגש משפחתי שמח ועליז (אצלי לא מיין). שיהיה לך סוף שבוע מהנה וממלא.

../images/Emo49.gif../images/Emo68.gif../images/Emo22.gif באמת רק שמחות...

גם לנו יש היום בצהריים, חתונה, של בת בת דודה שלי, אז עוד מעט נתחיל להתארגן (חוץ ממני כולם עדיין ישנים פה) מקווה שאתה משלים עכשיו שעות שינה (זה נהייה מפחיד מיום ליום, השעות בהן אתה כותב
) ובאמת שיהייה סופ"ש רגוע ומהנה

למעלה