שינוי מגמה באור ירוק?

sagyrotem1

New member
הרצתי 5 פעמים בMAX ...לא האמנתי... פעם ראשונה

שהם מועילים במשהו .....

טוב שתמיד יש מישהו להאשים

הכביש עקום ,אשמה הממשלה
הכביש מפותל ואין פס מגן ,אשמה הממשלה .
תמיד מישהו אחר חוץ מאיתנו אשם
ראבק מי שלח אותך לדהור כמו חללית בכיש מסוכן , אז מה אם הכביש היה מפותל ואין פס הגנה לאופנועים . היית צריך לראות את זה ולנסוע בהתאם ולא לסמוך על הממשלה . מה היא אשמה באתה דוהר כמו חללית בחלל ?
נשארת בחיים ,זה כבר נס גדול כשלעצמו . תהיה מאושר , יש כאלה שכבר לא איתנו , ורק כתוצאה משטויות .
צר לי על מה שעברת באמת , וכואב בכאבך , אבל משמעות הרכיבה על אופנוע אינה בהכרח קרטיס כניסה לגן העדן . אנשים רוכבים עשרות שנים בלי אף פגע , אז למה ?

Vaderom

New member
הבעיה בעיקר שלא כל מי שנפגע דהר כמו חללית

יש גם כאלה שסתם נסעו, רגיל. ועדיין נפגעו. האחריות שלהם, אבל אם אפשר לעזור - למה לא לעזור?
הבעיה גם שהרבה מהם היו שורדים (!) אם הגדר לא הייתה שם. ז"א משהו שהוקם כדי להציל מכוניות, הורג אופנוענים. זה לא לעניין, אנחנו לא זולים יותר.
ולא צריך את הגדר הזו בכל מקום, רק בעיקולים, וגם אז, רק בחלק החיצוני בד"כ.

ובכלל - למה צריך את הגדר הזו? אם מה שאתה אומר נכון, בוא לא נבנה את הגדרות בכלל. מי שעף עם הרכב - אשמתו, בטח נהג כמו מטורף. אז למה שתהיה שם גדר?

בנדיטון

New member
מה איתך בנאדם?

גיבובי השטויות שלך פשוט לא מפסיקים.
תגיד לי , לא מספיק לך פורום קטנועים? על מה אתה מדבר בכלל אתה יודע?

צריך לרכב במהירות כדי להחליק ולהגזר על מעקה הבטיחות?!
מה הקשר?

כל איבוד שליטה, מכל סיבה, ואפילו על הגראנד דינק המזקין שלך, יכול להטיס אותך לתוך מעקה הבטיחות ולחתוך אותך לחמש חתיכות (לא עלינו, חס וחלילה, טפו טפו).
הוא יכול לחתוך אותך, יכול לגזור אותי עם האופנוע שטח שלי, ויכול לקרוע רוכב קאסטום וסופרספורט, גם אם רכבנו לפי החוק.

כן. הממשלה אשמה שאין מעקות בטיחות בסיבובים מסוכנים.
כן. הממשלה אשמה אם הכביש עקום ואם יש בו מפגע מסוים.
כן! אנחנו משלמים מיסים עבור תחבורה נאותה!
כן אנחנו משלמים מיסים עבור תשתיות נאותות ובטיחותיות!

למעלה