שינוי לימודים

TMONIT

New member
שינוי לימודים

היי, התחלתי השנה ללמוד הנדסה ביו-רפואית באוניברסיטת ת"א אבל אחרי 2 סימסטרים הבנתי שאני לא מתחברת לזה כ"כ,מה שהוביל קצת לחוסר השקעה ולחוסר הצלחה בלימודים,ולכן החלטתי לסים את הלימודים שלי. אני חייבת לצין שלא התחלתי את הלימודים מרצון אלא כי זה נשמע נחמד והייתי לחוצה להתחיל את הלימודים (אני בת 25 אוטוטו ו"בזבזתי" שנה במכינה). אני רוצה להתחיל לימודים במקצוע שונה שנה הבאה אבללא יודעת מאיפה להתחיל,אין באמת משהו שמושך אותי ללמוד במשך 3-4 שנים,אני כרגע חושבת יותר על מה יניב לי משכורת יותר טובה ולכן התחלתי לחשוב על מדעי המחשב וכאלה (אני לא רעה בזה). הייתי שמחה אם תמליצו לי על מכונים להכוונה תעסוקתית שבאמת יודעים מה הם עושים ויכולים לעזור לי,או שאם תוכלו לייעץ לי כאן :) תודה רבה.

TOMYS1

New member
אולי תעשי את הסימסטר השני מחדש....

ותמשיכי ללימודי הנדסה אחרים ....

לימודי הנדסאים

היי tmonit, יש כל-כך הרבה אנשים שמתחילים ללמוד לימודים אקדמיים ונשברים באמצע מהמון סיבות שונות... אם מה שחשוב לך זה מקצוע פרקטי, עם משכורת מעולה, ויש לך גישה לתחום, למה לא ללמוד הנדסאית (תוכנה/תעשיה וניהול)? שנתיים ואת עם מקצוע מבוקש ביד ועם דיפלומה מהמדינה. את מוזמנת להתקשר לקריה ללימודי הנדסה וטכנולוגיה בת"א 1-700-700-595 ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!

TMONIT

New member
שוב...

אני לא מתחברת לכל "עולם ההנדסאות" זה יכול להיות קשור למרצים המחורבנים שיש באוניברסיטת ת"א שלא כ"כ עזרו אבל חלק מהמקצועות ממש שברו אותי. בלי קשר (או עם),שקלתי לפנות למכון הדס בת"א אבל מהתוצאות שבאינטרנט עולה שהם לא כאלה אמינים ודי נותנים לאנשים את אותן ההתאמות. מישהו היה במכון שכן טוב ויכול להמליץ עליו.

למעלה