שינוי כתובת

מותר לי

New member
לא!

אני לא מתכוונת להשתקע כאן, ולא נראה לי לעניין לשנות כתובת כל תקופה... מעבר לכך- אני זכאית לנשק, (גם במקום הנוכחי וגם עם ההורים) ובמידה ואני משנה כתובת זה יהווה עבורי בעיה כשארצה להוציא רישיון כי לפי הת.ז. הם רואים כמה זמן אני גרה שם (צריך תקופה מינימלית), ולא נראה לי שיעניין אותם שגרתי כמה שנים לפני כן בישוב זכאי אחר...

SPnage

New member
לא

אחרי שההורים שלי עברו דירה ושיניתי כתובת, לקח כמה חודשים עד שכל משרדי הממשלה הסתנכנו. בנתיים המשכתי לקבל חידוש לרישיון נהיגה, ביטוח לאומי וכ' לכתובת הישנה... אין לי כוונה להשאר בדירה אחרי שאני מסיים לימודים, אז אני לא רואה טעם לשנות כתובת. קצת מעצבן שצריך לנסוע רחוק כדי להצביע בבחירות, אבל לא נורא זה רק פעם בשנתיים.

לא ולא רואה טעם

היות שאני לא יודעת כמה זמן אני אשאר בכתובת הנוכחית, ובכל מקרה זה לא יהיה יותר משנתיים. מה גם שאם אני אשנה רשמית את הכתובת, אני אצטרך לשלם אגרת טלויזיה...

deadman10

New member
וזה לא יכול לגרום לבעיות

אם לא מעדכנים את כתובת המגורים?

לא אמור לעשות בעיות בכלל

אני חי ככה כבר שנתיים וחצי, רק את המילואים והאוניברסיטה אני מעדכן כשאני עובר דירה כי העדכונים מהם נראים לי חשובים מדי בשביל ששכבו בבית של ההורים עד שאני אגיע לבקר שם.

lola in pijama

New member
כן

מה לא עושים בשביל תו חנייה

kkarinn

New member
לא, אין לי שום סיבה לעשות את זה

אני סטודנטית, אני עלולה לעבור דירה כל שנה, אז אין טעם להטריח את עצמי כל פעם לשנות כתובת. אין לי שום צורך להעביר את הכתובת.

iditush forever

New member
כן, שיניתי כתובת רק בגלל

שהדירה שאני גרה בה נמצאת בבעלותי, אז רק מתבקש שאני אשנה את הכתובת כי אין לי כוונה לעבור דירות לא בשלב זה בכל אופן. זה גם יותר נוח כי את כל הדואר אני מקבלת אליי ולא צריכה יותר לנסוע להורים שלי כדי לקחת דואר משם.

למעלה