שינוי כתובת מגורים...

בובסית

New member
שינוי כתובת מגורים...

אני ובעלי עוברים בעוד כמה ימים לדירה שבבעלות המשפחה של הבעל.
סוכם כי בעלי הדירה יקבלו את כל החשבונות אליהם ואנחנו נשלם להם את כל החשבונות.
גם הארנונה לא תהיה על שמנו.

במידה ואנחנו רוצים לשנות את כתובת המגורים במשרד הפנים לכתובת החדשה, האם זה משנה משהו? או שאם נשנה את הכתובת זה אומר שרק נקבל דואר לכתובת החדשה?

im mitzi

New member
לא ישנה הרבה

כל עוד לא תעבירו למחלקות המים והארנונה בעיריה את החוזה שכירות וצילומי ת.ז. שלכם זה לא ישנה את החשבונות.
אין בעיה להחליף את הכתובת בת.ז. בלי לשנות את החשבונות על שמכם.

בובסית

New member
אין חוזה שכירות...

החשבונות ישארו רשומים ע"ש בעלי הדירה הקיימים ואנחנו נשלם את החשבונות.

im mitzi

New member
בלי חוזה שכירות יכולה להיות לכם בעיה לשנות כתובת בת.ז

הייתי ממליצה לך לברר את זה לפני ההגעה למשרד הפנים.
למיטב ידיעתי חייבים להיות או הבעלים של הדירה או שוכרים ולהציג מסמכים המעידים על כך בשביל לעבור דירה
גם אם חוזרים לבית של ההורים צריך מהם אישור כדי לשנות את הכתובת חזרה אליהם

יש מצב שזה ישנה משהו קטן

אם כי היות שאתם נשואים, יש מצב שזה השתנה כבר ללא קשר: ברשות השידור נעזרים במשרד הפנים על מנת לאתר בתי אב שלא רשומים ככאלו ברשימות משלמי האגרה, כך שכל מי שמעביר את כתובתו במשרד הפנים או משנה סטטוס לנשוי, לרוב יקבל זמן קצר לאחר מכן בקשה לתשלום אגרה.
&nbsp
אני לא יודעת עד כמה זה רלוונטי לגביכם, אבל חשה בצורך לציין בכלליות.

galula4

New member
החלפת כתובת

החלפתי כתובת בת.ז בגלל מעבר דירה שגרתי לתקופה...עברתי לאיזור אחר והכתובת נשארה עליה.

זה שינה לי: לא קיבלתי חידוש טסט לרכב ממשרד התחבורה לכתובת דואר שהייתי רגיל אליה אלא לכתובת ששיניתי
מזל שהלכתי לפני לתחבורה לברר למה לא הגיע עד עכשיו, בשדה תעופה בחזרה שאלו אותי כתובת מגורים ועניתי כתובת שהייתי רגיל של הדואר
ועד שהבנתי שבגלל שבת.ז אני רשום על הכתובת הקודמת התעכבתי איזה 10 דקות.... בקיצור זה עושה בלאגן אלא אם תשתמשו בכתובת לקבע לכל דבר.

בובסית

New member
זאת אמורה להיות כתובת קבע...

אנחנו אמורים לעבור לגור בדירה לפחות לשנה הקרובה..
כך שאם נעבור ואשתמש בכתובת החדשה ככתובת קבע.

למעלה