שינוי כתובת בת"ז בישוב קהילתי

אייליתצ

New member

אני נשואה נישואין אזרחיים באמצעות חוזה נישואין אני מעוניינת לשנות את כתובתי לכתובת הנוכחית שלי בישוב קהילתי בשם עשרת האם מספיק לצרף לבקשה ספח של ת"ז שלבעלי בו מופיעה הכתובת הנוכחית ואת חוזה הנישואין שלנו?

צוות Gov

New member

שלום, להלן המידע המתפרסם באתר משרד הפנים: הסבר לקבלת שירות: שינוי המען (כתובת) המופיע במירשם התושבים כתוצאה ממקום מגורים חדש. רשאי לבקש המבקש עבור עצמו, בן/בת הזוג וילדיו בתנאי שמצרף את ספחי תעודות הזהות של מי שעבורו מבוקש השינוי. אין חובת נוכחות אישית. בשינוי מען (כתובת) לישובים קהילתיים וקיבוצים יש להמציא אישור ממזכיר הישוב או הקיבוץ על השינוי. שינוי מען (כתובת) לאילת (מישוב אחר), חובה להגיש באופן אישי בלשכה למינהל האוכלוסין אילת תוך המצאת הוכחות למגורים שם. שינוי מען למען ההורים או למען של הורי בן/בת הזוג, חובה לקבל הסכמת ההורים או הורי בן/בת הזוג בנוכחות הפקיד בלשכה. תנאים לקבלת השירות: על מבקש השירות להמציא: ספח תעודת הזהות שלו. ספחי תעודת הזהות של בני המשפחה שעבורם מבוקש השינוי. טופס בקשה לשינוי מען ממולא כנדרש. ישנם מקרים שמבקש השירות ידרש להמציא הוכחות על מקום המגורים החדש - כגון חוזה שכירות, תשלומי ארנונה וכד' בטרם יבוצע השינוי. למידע נוסף תוכלי לפנות אל מרכז השירות והמידע של משרד הפנים בטלפון 1-222-3450 או 3450*. בברכה, דנה צוות gov

למעלה