שינוי כמיכאלי במח

שינוי כמיכאלי במח

בעברי התשמשתי בהרואין למשך שנתיים שגרם לי לשינוי כמיכאלי במח והיום אחרי חמש שנים אני עדיין רואה את התוצאות ביצר מיני נמוך ותיפקוד מיני לקוי בעיקרון המצב הבריאותי שלי הוא בסדר אני לא חולני ולא דיכאוני רציתי לדעת אם יש דרך לטפל במצבי ולהחזיר את התפקוד המיני למצב אופטימאלי

תבדוק ראשית רמות טסטוסטרון

בדם, לאחר מכן, במידה והערכים נמוכים, יש טיפול בזריקות.

במידה והרמות נמוכות, אני ממליץ על קיניסיולוגיה (IPEC, ABRT, מוח אחד )

תגובה להצעה

כבר שאלתי את השאלה הזאת בכמה פורומים ואתה הראשון שעונה תגובה לעניין האמת חשבתי לעשות בדיקת פרופיל טוסטסטרון אבל לפי מה שאני רואה שהסימפטומים של טוסטסררון נמוך הם לא בדיוק הבעיה שלי אין לי את הבעיה של ההשמנה וחוסר שערות וכדומה האמת חשבתי על הרבה דברים ואני לא יכול להצביע בדיוק מה הבעיה חשבתי על בלוטת התריס על מעי רגיז תיפקודי כבד ואפילו על הקסדה שנותנת פולסים למח אני לא יכול להצביע בדיוק מה לא בסדר בגלל זה הזכרתי מלכתחילה את השימוש בסמים שהיה לפני הרבה שנים וככל שהזמן עובר הריפוי העצמי של הגוף צריך לגרום לשינוי קראתי את המאמרים שלך וזה נשמע מעניין אבל זה לא ממש שיכנע אותי אני יותר חושב על עניין של עיכוב חזרת סרוטונין בדרך טיבעית למרות שאני לא דיכאוני ואני יסביר לך למה כי לפני שנגעתי בהרואין כשהייתי שותה אלכוהול הייתי מרגיש את ההשפעה לזמן ארוך ואחרי שהפסקתי עם הסמים אז כששתיתי אלכוהול והגעתי לרמה של שיכרות גבוהה ההשפעה הייתה יורדת מהר מאד אותו דבר בבחינה המינית וזה מה שנותן לי לחשוב שהמח שלי השתנה הייתי מאד שמח לתגובה ממישהו שיש לו ניסיון עם מצבים כמו שלי כי אני לא היחיד עם הבעיה הזאת והיא חוזרת על עצמה עם הרבה אנשים במצבי רק שלא ממש משתפים אתכם מסיבות של ביישנות או קבלה של המצב הייתי שמח אם אתה או מישהו שמבין יותר ברפואה ממני יחקור קצת את השינוי שגורמים סמים קשים למח ואיך אפשר להחזיר את המצב לקדמותו

אני רוצה לחדד את הכתוב

ראשית, ברור שיש קשר בין תפקוד מיני לבין פרופיל טסטוסטרון. גם אם לא כל הסימפטומים הנוספים מתקיימים, הרי זה חשוב.
זו בדיקת דם פשוטה והתשובה ניתנת כעבור יום.

מעבר לכך, לגבי הקיניסיולוגיה, היא בדיוק התחום שבודק ומטפל במוח , בצורת העבודה שלו.
צריך לקחת בחשבון שהשינוי הכימי, עלול להשפיע, אך זו הדרך בה ניתן גם לבצע "מעקפים" של האזורים "הנגועים"
ולנסות לחדש את התפקוד הסדיר.

עיכוב חזרת סרטונין ניתן לפתרון אפילו באכילת שוקולד או לחם, שלא לדבר על טיפול תרופתי, אך נראה לי שאתה מחפש במקום הלא נכון, תחושת בטן.

אני לא שולל התניות רגשיות הכרוכות בכך, אך זה כבר שייך לתהליך הטיפולי/אבחוני.

אשמח לייעץ לך

סביון

אתה יכול בבקשה להרחיב

כי אני הבנתי שהשימוש של השיטה שלך היא עם ריחות ואני חשבתי יותר על תוספי תזונה יש לי משהו בראש שאני חושב שיכול להועיל אבל אני ישמח להבין יותר את השיטה שלך

במגבלות חוקי הפורום

אנסה להרחיב מבלי "לפרסם" .

שמנים אתריים הם שיטת טיפול עתיקה עם יתרונות וחסרונות, ויכולה אולי, לסייע אך לא להגיע לשורש העניין, וזה אחד הכלים שאני משתמש בהם.

לאומתה, קיניסיולוגיה, תורה בת כמה עשרות שנים, פותחה במערב. מתוחכמת ובנויה על התניות של המוח שנתנות לאבחון באמצעות
"מבחן שריר". וייחודה וכוחה בעיקר ביכולת לאבחן דרך תגובה למבחן שריר ולעקוף את המודע.
אנשים שמחשפו בצורה אינטנסיבית לסמים עלולים להגיב בצורה שונה, אך לדעתי עדין זהו הכלי הטוב ביותר לאבחון וטיפול במצבים מורכבים.

כמו כל שיטה, אין כאן 100 אחוזי הצלחה עם כל האנשים, אך הסטטיסטיקה עומדת על 85 אחוז ומעלה.

לגבי יכולותי ונסיוני אוכל לפרט באופן פרטי בלבד.

בהצלחה

0 אור 0

New member
רפואה משלימה

אי אפשר להבטיח תוצאות במאה אחוז, אבל הכיוונים שהייתי מנסה הם:
א. לבצע ניקוי רעלים ולעבור לתוזנה מחדשת בריאות - מי שמכיר אותי יודע שאני לא תמיד מתלהבת להמליץ על ניקוי רעלים, אבל במקרה שלך נראה לי ששלב ראשון הוא לנסות להוציא כמה שיותר ג'יפה שהצטברה במערכת, ואז לאפשר לתוזנה טובה לחדש את יכולת הריפוי של הגוף
אין מין טוב ללא תפקוד מערכות תקין
ב. עבודה ממוקדת על המערכת ההורמונלית באחת משיטות המגע - למשל רפלקסולוגיה, או דיקור, או שיאצו (ממטפלים שמעמיקים בטיפול שלהם - לא בטיפול חד פעמי של ספא או קופת חולים, אלא עבודה תהליכית ממטפל בכיר בתחומו)
ג. עבודה ברמת המח /חידוש האנרגיה המינית - בכלים של טנטרה או מטפלים במיניות מקודשת. אני מכירה כמה מהעוסקים בתחום ואשמח להמליץ לך במסרים

ג.

ינוקא1

New member
עשיה.

חיבור לאדמה ועבודה בחקלאות.

לצאת מהסמים ומהשאריות שלהם , דרך העבודה עם האדמה והצמחים.

זה לא קל , אבל זה ינקה אותך מהתקופה ההיא.

מה שיש לך זה לא רק "שינוי כימיקאלי" זה שינוי נפשי של "רכרוכיות" חוסר יציבות - אין לך "יכולת עמידה" בלחצי החיים , ואין לך יכולת עמידה ב..... זה לא שהסמים גרמו לך לזה , אלא שהלכת לסמים בגלל זה !

אך האדמה וההתמדה בעבודה עם האדמה , והסבלנות שבלחכות עד שדברים יצמחו , יחזירו לך את הכח להתמיד , ויחזירו לך את עמוד השדרה וכושר העמידה שלך בלחצי העולם מסביבך. זה יחזק ויטהר אותך.

זה פתרון לא שגרתי , פתרון שבשביל ליישם אותו תצטרך כוחות נפש רציניים , אך השאלה היא רק "כמה אתה באמת רוצה".

.

אחלה ינוקא

נראה לי שאם הייתי מכיר אותך היינו מסתדרים אל תדאג השימוש בסמים היה לפני הרבה זמן אין כמיהה לסמים בכלל ומאז שהפסקתי עשיתי המון דברים אם היית מכיר אותי לא היית מאמין שהייתי במקום הזה בכלל ודרך אגב לא נפלתי לסמים בגלל מצוקה אלא יותר מתוך סקרנות

ינוקא1

New member
ותודה

כתבתי מה שכתבתי כי "הרגשתי" צורך לכתוב זאת.
לא כי אני מכיר אותך או משהו כזה , ולא בגלל שהייתי אומר זאת למישהו אחר.

אם זה "מדבר" אליך , אז אני בטוח שתימצא את הדרך ליישם , ואם זה לא מדבר אליך , אז תשכח שכתבתי

בכל אופן בהצלחה רבה רבה בכל דרכיך !!!

תודה ינוקא

האמת החיים סחפו אותי לכיוון אחר אני אוהב את הטבע אבל היצירה שלי בעולם היא שונה יש לי משפחה ואחריות אני לא איזה רווק שיכול לעשות מה שבא לו

ינוקא1

New member
הבנתי , בסדר

אבל אם זה נכון לך , אז תיווצר לך איזושהיא הזדמנות לעסוק בזה - גם אם בקטן ולא דווקא כפרנסה.
ואם תיווצר הזדמנות כזאת - אז תנצל אותה.

יום טוב.

למעלה