שלום לך.
זה מעניין שכבר בשם שלך יש עניין עם הצל של עצמך...
דבר ראשון תני לעצמך טפיחה אמיתית על הכתף אחרי הכל חצי עבודה כבר מאחורייך!
כן עשית חצי עבודה זה לא מובן מאליו שהבנת שאת בבעיה רוב האנשים כל החיים רודפים אחרי הצל של עצמם ועדיין לא מגדירים מה הבעיה שלהם ואת נתת הגדרה די מדוייקת.
לפעמים בחיים כל הקלפים נטרפים לנו ואנחנו מבולבלים וחסרי אונים כמו שמי שלא עבר את זה לא יודע מה זה.
לרוב זה קורה כאשר אזור הנוחות שלנו בועט אותנו החוצה.
פתאום משהו קטן בפנים אומר לנו להחליף עבודה פתאום יש פרידות פתאום צריך לקבל אחריות אמיתית על החיים ופשוט להתחיל אותם
או כמו שהגדרת בצורה המיוחדת ביותר: "אולי הכל יחד?"
החכמה זה לעשות צעד לקום ולעשות.
כולנו חולמים תמיד על "יום אחד" שבו הכל יהיה טוב "תהיה לי אהבה כמו שאני רוצה יהיה לי כסף לחיות בכבוד ובכיף בית משפחה טיולים בעולם" ומכאן השמיים הם הגבול כל אחד והחלומות שלו
הבעיה של כולנו היא המחר "מחר נעשה את זה" אבל הבעיה היותר קשה היא שכולנו מכירים טוב את מחלת הדחיינות ועדיין דוחים למחר.
כל הכבוד לך...
עשית צעד!!
עשית אותו שלשום.. לא מחר
תעריכי את עצמך על זה קודם כל כי זה באמת לא מובן מאליו זה צעד קטן אבל "עשית" אותו.
חיפשת עזרה ממישהו, עזרה ממשית.
חשוב מאוד כשפונים לקבל עזרה ללכת למישהו שבאמת הביא "תוצאות" יש היום מאמנים וקואצ'רים או סתם אנשים טובים שרוצים לעזור.
הם מחלקים עצות בהמונים אבל לצערי לא לכולם יש "תוצאות" (אנשים שבאמת יצאו מרוצים והגיעו להישגים בחיים)
אני יכול להמליץ בחום על אדם שאני מכיר שבאמת הביא תוצאות. אני בטוח שהוא לא המאמן הטוב היחיד אבל הוא בהחלט אחד הטובים "שאני" מכיר
http://100men.co.il/index.php?act=landpage&id=1&Ref=bazy
אני מאחל לך הצלחה בכל דרך.. ואושר בחיים
בצי