יציבה נכונה
כמו שכתבו לפני, יש כמה כיוונים שאת יכולה לפנות אליהם: הדרכה אישית, כמו שעושים בשיטת פלדנקרייז או אלכסנדר, היא אפשרות אחת. אפשרות נוספת היא קורס שבו לומדים, בין היתר, לעבוד עם הגוף, ומשפרים תחומים רבים, כמו יוגה, צ'י קונג או טאי צ'י (אני בעד שני האחרונים). מה שחשוב הוא להגיע למישהו מקצועי ומיומן, ולא לשעורים של שלושים אנשים, כי אז במקרים מסויימים זה יכול לגרום לנזק. אני מאמינה שייתכן שאת שוחה באופן לא נכון, ולכן נוצרו הכאבים. יכול להיות שאם תקבלי הדרכה המצב ישתפר. אפשרות נוספת היא טיפול. לא כתבת במה מתבטאת היציבה הלא נכונה, ולכן קשה להפנות אותך למשהו ספציפי, מה גם שאם יש סימפטומים נוספים שמפריעים אז כן כדאי ללכת לכיוון של הטיפול. אני חושבת שליציבה טיפול בשיטת רולפינג יעיל מאוד. הוא לא מאוד זול, אבל היתרון שלו מבחינה כלכלית הוא שלא חייבים ללכת פעם בשבוע. המינימום הוא פעם בחודש, וזה הופך את כל העסק לנגיש. בנוסף, הטיפול נמשך עשרה מפגשים ובדרך כלל לא יותר, וזה גם יתרון גדול לעומת טיפולים שבהם לא יודעים לומר לך לכמה פעמים תזדקקי. חוץ מהרולפינג יש עוד טיפולים רבים. מן הסתם יש יתרון במקרה שלך לטיפולים במגע, אבל אני חושבת שגם שיטות אחרות יכולות להתייחס ליציבה לא נכונה. בהצלחה