שינוי יציבה

שינוי יציבה ../images/Emo53.gif

שלום
יש לי יציבה מאוד גרועה שכנראה סיגלתי לעצמי עם השנים הייתי מאוד מאוד מעוניינת לטפל בעניין, הייתי אצל אורטופד והוא רק המליץ על שחיה
ולא רק שזה לא עזר, אלא היו קצת כאבים בזמן השחיה (למרות שאני מאוד אוהבת לשחות). אני מרגישה במשהו פחות שטחי שיעזור לי להגיע ליציבה נכונה... אשמח להמלצות לטיפול, עם עדיפות לטיפול לא מאוד יקר כלכלית כיוון שאני סטודנטית תודה רבה רבה

אילהT

New member
../images/Emo91.gifלהצטרף לקבוצת פלדנקרייז

תוכלי למצוא קבוצה בכל מתנ"ס/קאנטרי/מועדון ספורט וכו'

אופציה נוספת

טיפול לא מאוד יקר יכול להיות גם עיסוי רקמות עמוק באחת מהמכללות, כתיק מטופל של מישהו... יכול להיות אפילו בחינם. ומאוד מאוד מומלץ! עיסוי רקמות עמוק עובד על השכבות העמוקות של השרירים ומאזן את הגוף, כמו כן מטפל טוב ילמד אותך יציבה נכונה ויגרום למתיחות היכן שצריך למתוח, על מנת לאזן את הגוף, יגדיל טווח תנועה היכן שצריך, ילמד אותך תרגילים לעשות בבית, כדי לשפר יציבה ולהכניס מודעות. אגב, הכאב מהשחיה, ייתכן והוא כאב חיובי- כלומר השרירים הקצרים נמתחים ומתארכים וזה עלול לכאוב, לא הייתי פוסלת המשך שחייה. בהצלחה, תמי

אני מאמינה ביוגה מסוג איינגר.

עובד על זה בדיוק. אצל מטופלת שלי פתרה היוגה בעיה של עקמת מולדת רצינית מאד (כזו שראו למרות הבגדים).

יציבה נכונה

כמו שכתבו לפני, יש כמה כיוונים שאת יכולה לפנות אליהם: הדרכה אישית, כמו שעושים בשיטת פלדנקרייז או אלכסנדר, היא אפשרות אחת. אפשרות נוספת היא קורס שבו לומדים, בין היתר, לעבוד עם הגוף, ומשפרים תחומים רבים, כמו יוגה, צ'י קונג או טאי צ'י (אני בעד שני האחרונים). מה שחשוב הוא להגיע למישהו מקצועי ומיומן, ולא לשעורים של שלושים אנשים, כי אז במקרים מסויימים זה יכול לגרום לנזק. אני מאמינה שייתכן שאת שוחה באופן לא נכון, ולכן נוצרו הכאבים. יכול להיות שאם תקבלי הדרכה המצב ישתפר. אפשרות נוספת היא טיפול. לא כתבת במה מתבטאת היציבה הלא נכונה, ולכן קשה להפנות אותך למשהו ספציפי, מה גם שאם יש סימפטומים נוספים שמפריעים אז כן כדאי ללכת לכיוון של הטיפול. אני חושבת שליציבה טיפול בשיטת רולפינג יעיל מאוד. הוא לא מאוד זול, אבל היתרון שלו מבחינה כלכלית הוא שלא חייבים ללכת פעם בשבוע. המינימום הוא פעם בחודש, וזה הופך את כל העסק לנגיש. בנוסף, הטיפול נמשך עשרה מפגשים ובדרך כלל לא יותר, וזה גם יתרון גדול לעומת טיפולים שבהם לא יודעים לומר לך לכמה פעמים תזדקקי. חוץ מהרולפינג יש עוד טיפולים רבים. מן הסתם יש יתרון במקרה שלך לטיפולים במגע, אבל אני חושבת שגם שיטות אחרות יכולות להתייחס ליציבה לא נכונה. בהצלחה

מהי היציבה הנכונה לך?

היי אביטלתול, אני שמחה שפנית ושאת מחפשת את דרכך לטיפול הנכון בשבילך את מדברת על יציבה שכניראה סיגלת לעצמך עם השנים ושאינך מרוצה ממנה כיום אני מבינה שאת מאוד מעוניינת לטפל בכך ולשפר את מצבך. בשיטת האימון ניתן להשיג שיפור ביציבה. בשיטה זו מכוונים את התודעה למצב שהשיפור כבר הושג. ישאלו אותך שאלות כגון איך את רואה את עצמך במצב האידיאלי? איך ניראת היציבה האידיאלית שלך? איך נראה כל חלק בגופך? מה את מרגישה במצב הזה? איך את הולכת במצב האידיאלי? איך מתנהלים חיי החברה שלך כשהיציבה שלך במצב האידיאלי? כיצד את שוחה כשהיציבה נכונה? ובהמשך, את, בעזרת הכלים האימוניים. ואני, ככלי עזר להוביל אותך לדרך הנכונה לך. נבנה דרכים להשגת המטרה, עד להשלמת מטרתך - יציבה נכונה ואידיאלית בשבילך. תמיד בשבילך יסמין סופר Lic.Ac & Hbs מומחית ברפואה סינית מאמנת אישית [email protected]

למעלה