שינוי יעד טיסה-לאן?

o h a d d

New member
שינוי יעד טיסה-לאן?

טוב, לפני כמה חודשים הזמנתי חבילת נופש בקלאב מד בסאן מוריץ ל 19.1.14. שני דברים שהשתנו זה שבסוף החלטתי ללכת על סנובורד (מתחיל), ואין כמעט שלג בסן מוריץ. אם אבטל עד ה 19 לחודש עדיין אקבל החזר משמעותי. וכאן מגיעות השאלות:

1-לאן? הבנתי שהמצב במזרח אירופה על הפרצוף כמו בשוויץ/צררפת וכ"ו , אז אולי אנדורה /ספרד? מה אומרים?
2-במקומות האלה אין קלאב, ואני לבד בודד וגלמוד, ולא בא לי להיות לבד-יש איזה מסגרת (חוץ מאת למטייל?)? רעיונות?

תודה
אוהד

z x 7 r

New member
במחשבה שניה - תנאי גלישה בירושלים מתקרבים

לאלו של אירופה. אפשר לנסות!

זה עוד יותר מחודש!!

גם אני בקלאב, והחלטתי שלא לבטל כי יש עוד חודש ויהיה בסדר. יש להם תותחי שלג, ובטוח שהמסלולים יהיו פתוחים.

אם אתה בוחר לבטל, לדעתי אל תזמין כלום עכשיו, חכה לרגע האחרון, תראה איפה יש שלג ולשם תיסע.

הבעיה - הכל יהיה לך הרבה יותר יקר, שלא לדבר על המקדמה שתפסיד.

natyh

New member
אירגנתי קבוצה לבקירה

המקום הכי טוב בספרד אך הקפאתי הכל ברגע שהתברר הרבה לפני האחרים אגב שעומדת להיות בעיה קשה .

הבעיה בקלאב היא אותה בעיה גם בספרד , להפתעתי יש גם בעיה במזרח אם מזרח אז רק באנסקו לפעם ראשונה סנובורד , יש שן המון ישראלים אז אין מה לדאוג , אני אחליט ברגע האחרון כנראה לכיוון ספרד או שאשנה לואל טורנס תלוי במצב השלג ואל טורנס תתפלא יצא כרגע משמעותית זול יותר לצערי גםפחות טוב אבל קרוב יותר לסאבוייה , שזה מבחינתי יתרון חשוב .

בכל מקרה סופת ענק כרגע בדרכה לאנגליה והיא צפויה לשבור את החסימה במערב אירופה יש לנו שבוע להמתין ולראות.

natyh

New member
בקירה יותר טוב

הסופה שמגיעה לאנגליה משנה הכל ופותחת את האפשרות הזו שוב .

למעלה