שינוי טוטאלי

ela49

New member
שינוי טוטאלי

היי עומר שמי אלה. לפני כשנה כשעמדתי למכור את ביתי לאחר גירושיי והיכרתי בן-זוג חדש, פניתי אליך בשאלה לגבי הזוגיות הנ"ל ולגבי המשך דרכי וצפית לי רק אושר וטוב! היום שנה לאחר, אני עדיין בזוגיות הקיימת אולם כבר עם הרבה סימני שאלה... וגם הפסקתי לעבוד (אני עצמאית). בכל אופן, החלטתי בשבוע האחרון לעשות או יותר נכון, לנסות ולעשות שוב מהפך עם חיי, ולנסות לפתוח דף חדש. פניתי בשאלה אל הרונים: האם אצליח לבצע שינוי טוטאלי וחיובי עם חיי בתקופה הקרובה ולשקם את כל שנהרס לי... האם אצליח לחזור לעבודתי והאם אצליח לסיים את הזוגיות המתסכלת שבעצם הבנתי שזה מה שפוגע בי ומפריע למהלך חי התקין.? הרונים שבחרתי: רון מספר 8 _ wunjo רון מספר 9 _ hagalaz רון מספר 17_ teiwaz האמת היא שאני במצב קשה מהרבה בחינות וחייבת למצוא את הדרך לפרוץ את המחסומים שניצבים בפניי האם נראה שאצליח הפעם??? המון תודה - אלה

אוקיי

בעיקרון, ניראה לי שזה לא הזמן ללכת האחרי הלב. אני מציעה לך שלא לעשות שינויים גדולים בשלב הזה, בעיקר מפני שיש בך הרבה צורך באגו כרגע, וזה מקום שלא יוכיח את עצמו לטווח ארוך בקבלת החלטות. בקיצור, כמו בספר בישול של מרוקאיות - קודם כל, תירגעי

ela49

New member
תודה ושאלה

היי עומר ראשית המון תודה על האזהרה...!!!!! אכן אני בתקופה נסערת ומבולבלת, שכן, עלי לקבל החלטה בין אם ארצה או לא לגבי המשך או החלפת הדירה בדירה קטנה יותר כי שכר הדירה במקום הנוכחי גבוה מאוד עבורי. החוזה מסתיים ב- 30.11.06 ביקשתי הארכה לעוד חודש עד 31.12.06 ובעלת הדירה "לוחצת" לקבלת תשובה ממני האם אני ממשיכה או עוזבת..? לכן, במקרה הזה עלי לקבל כבר בימים הקרובים החלטה לגבי שכר דירה! הבעיה היא האם להמשיך לגור במקום מגוריי הנוכחי או להסכים לעבור לאזור מגורי חברי כי שם עבודתו ואני הרי עצמאית כך שלי אין בעיה. ברשותך.. ולאחר שנרגעתי.. מבטיחה
אשאל שוב רק לגבי מעבר דירה. האם להישאר באזור מגוריי או לעזוב לעיר מגוריו של חברי שם נוכל לחיות יחד. הרון הראשון הוא מספר 6 - kenaz הרון השני הוא מסםר 22 - inguz הרון השלישי -הוא מספר 20 - manaaz האם להישאר באזור מגוריי או להסכים לקחת סיכון ולעבור לעיר אחרת בה גר חברי..? אודה שוב על הדרכתך הנאמנה - אלה

אוקיי...

ניראה שלעבור יהיה בשבילך לא רע. אין ספק בפריסה הזאת שזה זמן להדק קשרים...

למעלה