שינוי זהות

MIND WORK

New member
שינוי זהות

שלום לכול מי שמוצא לנכון לקרוא את ההודעה הזו. נתבקשתי מאורלי היקרה, למצוא שם חדש. השם שלי כנראה לא "זורם" לחלק מהאנשים. ואולי לאורלי , ואולי בצדק. אז אני מוכנה בתור מחווה לראש השנה לשנות את שמי בפורום זה בלבד!!! למען אורלי. תראו איזו הקרבה. אני אישית חושבת שגיני (GINI) בא בחשבון לגמרי. אם למישהו יש התנגדות אנא שיצביע עכשיו. אם לא יתקבלו התנגדויות ב - 5 דקות הבאות השם נסגר ונחתם.
.
.
אורלי את גדולה תאמיני לי. אבל תודי שאני זורמת איתך....

susony

New member
אף פעם לא חשבתי שאת צריכה לשנות שם

השם שלך אולי מסורבל, אבל זה מי שאת. מבחינתי כל שם שתבחרי יתקבל באהבה, רק תזכרי ש -GINI הוא שם של שד. באהבה אביב

MIND WORK

New member
סוסוני האהוב שלום לך,

מה שלומך? אורלי הצליחה להצחיק אותי כהוגן היום, ובכלל שינוי השם הוא פה בלבד ואתם תמשיכו לראות MIND WORK כי ככה השם שלי פה. אבל - שאורלי כותבת לי , זה מקשה עליה כל פעם לכתוב לי מיינד וורק אז היא רוצה ניק ניים שיעשה לה את החיים קלים. תבין זה מאד מקשה לה על החיים השם שלי , היא קמה בבוקר עם זה הולכת לישון עם זה בלילה...
אז אני אמרתי אם זה מה שיעשה לה את החג יותר שמח - יאללה נשנה את זה ל GINI - גיני (וגיני שלי זה לא שד - אלא קיצור של גיני פיג השם הלועזי לשרקן). אני יודעת שאני נשמעת לא שפויה ברגעים אלו ... אבל הכל בצחוק מוחלט. למעשה הכל בשביל אורלי
כי נראה לי שעצבנו אותה במכולת בבוקר.. היא עכשיו מאיימת להתפוצץ... לך תדע לאן זה יגיע. אז כדאי היה לכולנו שאשנה את השם היום....

susony

New member
../images/Emo6.gif עכשיו הצחקת גם אותי

מקווה שלא אתבלבל ואחשוב שאת שני אנשים שונים., עוד בטעות אני מסוגל להתחיל איתך פעמיים
באהבה אביב

למעלה