שינוי הסדרי ראיה

מצב
הנושא נעול.
שינוי הסדרי ראיה

שינוי הסדרי ראיה
יש לי ילדה בכיתה א..אנחנו גרושים כבר כ-5 שנים. הסדרי הראיה שלנו הם - פעמיים בשבוע 3 שעות אחרי הצהריים וסופ"ש לסירוגין גרושתי טוענת שמכיוון שהילדה גדלה ויש לה חוגים וכו'.. אני אמור לראות את הילדה רק פעם בשבוע. שאלתי היא - האם יש בסיס משפטי לטענתה. איך אני אמור להגיב לדרישה משונה זו שלא מקובלת עליי . אני דווקא רציתי להגדיל את כמות השעות...האם זה יתקבל בבית משפט אשמח לתגובה מלומדת בתודה מראש

תשובה

שינוי הסדרי ראיה
יש לי ילדה בכיתה א..אנחנו גרושים כבר כ-5 שנים. הסדרי הראיה שלנו הם - פעמיים בשבוע 3 שעות אחרי הצהריים וסופ"ש לסירוגין גרושתי טוענת שמכיוון שהילדה גדלה ויש לה חוגים וכו'.. אני אמור לראות את הילדה רק פעם בשבוע. שאלתי היא - האם יש בסיס משפטי לטענתה. איך אני אמור להגיב לדרישה משונה זו שלא מקובלת עליי . אני דווקא רציתי להגדיל את כמות השעות...האם זה יתקבל בבית משפט אשמח לתגובה מלומדת בתודה מראש
תשובה
הסדרי ראיה נקבעים בראש וראשונה לפי טובת הילד. אין מספיק נתונים לחוות דעה בענינך אבל ברור שהקשר עם האב חשוב יותר מהחוגים כך שהפחתת ביקורים לא נראית מציאותית. בכל מקרה אם סדרי הראיה נקבעו בפסק דין (לרבות הסכם גירושין שקיבל תוקף של פסק דין) רק בימ"ש יכול לשנותם.

poloew

New member
הגיוני שתראה את הילדה יותר, לא פחות

שינוי הסדרי ראיה
הגיוני שתראה את הילדה יותר, לא פחות
וגם הגיוני שתלון אצלך באמצע השבוע אלא אם כן ישנה סיבה מיוחדת אשר מגבילה אפשרות כזו (כמו מרחק מביתך לביה"ס של הילדה). האם החגים הילדה שוהה אצלך מחצית מהזמן? לאור העובדה שהילדה התבגרה מאז נערך ההסכם, בהחלט ראוי לפנות לבית המשפט ולשנות את הסדרי הראיה - למשמורת משותפת אפילו !!!!!!!!!!!!

לא מקובל עליי הסדרים כל כך מצומצמים

שינוי הסדרי ראיה
לא מקובל עליי הסדרים כל כך מצומצמים
מדוע אינה ישנה אצלך באמצע השבוע? אגב, אני מקבל את הטענה שמגיל מסוים השעות 4-7 אינן מתאימות לבילוי עם ההורים. שתבוא אליך משעה 7 עד למחרת פעמיים בשבוע!

מצב
הנושא נעול.
למעלה