שינוי המצב הקיים

עמוס4

New member
שינוי המצב הקיים

הוא ב"רגלינו" אני שמח שהנושא עלה לדיון ולמרות שהועלה אין סוף פעמים הן על ידי ירון ,והן ב"פורומים" שונים, תמיד העניין הסתיים בקול ענות חלושה , עקב לחץ ה"אירגון" על המרקידים "לרדת מהנושא" יתכן כי ההצעה נראית מעט נאיבית, אבל כדאי לפחות לנסות לישמה בשטח. כידוע " גם מסע של 1000 ק"מ מתחיל בצעד הראשון" לפי מספר התגובות , שהיו רוצים בשינוי המצב הקיים, שעבר את כל גבול הטעם הטוב, יתכן כי ההצעה נראית מעט נאיבית, אבל כדאי לפחות לנסות לעצור את הסחף, ולהתמיד בכך . ראשית זכותנו בתור "צרכנים" במקרה שלנו - ריקודים , לקבל עבור כספנו את הטוב ביותר , כפי שלא נאכל אוכל שאינו לטעמנו ,או נקרא ספר "משעמם", כך איננו חייבים ללמוד כמו "עדר" את כל מה שמאכילים" אותנו. אמנם לא "נעים" לעמוד מן הצד כאשר המרקיד מלמד את ה"יצירות" האחרונות גם אם הן לא לטעמנו , אבל כדי להרגיש "IN" אנו "בולעים את הצפרדע" למרות הגועל. התופעה הקיימת היא כאשר נלמד "ריקוד" חדש כל מי שאינו נמצא במעגל מצטרף אליו כמו סופה! אם מספר רב של רוקדים "אמיצים" בחוגים יצאו "לשתות קפה" כאשר נלמד "ריקוד חדש מן התנור", יפנו למרקידים ויעמדו על זכותם לרקוד רק מה שראוי להקרא ריקוד , ולא כל אוסף צעדים מקרי ולעיתים קרובות מגוחך, אני סבור שבכל זאת מרקיד אשר לא מעוניין לאבד את "לקוחותיו" יפעל בנידון , שהרי את כרטיס הכניסה אנו משלמים ולא שום גוף אינטרסנטי אחר . ייתכן שיש מקום לפתוח חוגים חדשים ייחודיים על טהרת הקיים ללא לימוד חדשים כלל , כפי שקיימות הרקדות ה"נוסטלגיה" . מי שירצה להמשיך במרוץ המטורף שייערב לו. אני בכל אופן מיישם זאת כבר זמן רב את האמור לעיל!!!!

עמוס4

New member
תיקון

שורה אחרונה: אני בכל אופן מיישם כבר זמן רב את האמור לעיל!!!!

למעלה