"שינוי" הכי נורמלית.

• פותח הנושא etas
  • פורסם בתאריך

etas

New member
"שינוי" הכי נורמלית.

אבא שלי היה באצל וישב עם מנחם בגין בכלא הבריטי בלטרון. היה פעיל במפלגה הליברלית. אני ליברלי כמוהו. אני גם מאמין באינטליגנציה ולא בתגובות מהבטן. שינוי היא המפלגה הכי נורמלית (שיימשך כך). אני חושב שבלי פינוי רוב ההתנחלויות (רוב גדול מאוד מהם), אין תקומה למדינת ישראל, לא מבחינה תקציבית (יצטרכו להמשיך להזרים כספים להתנחלויות) ולא מבחינה מדינית (זה לא ילך מבחינת העולם כולו). מעבר לזה אני מסכים ב"גדול" עם שאר דברי טומי לפיד, בכל אופן עם מה שהגיע לאזני עד היום.

דיייי עם שינוי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הם מציגים את עצמם הכי טובים והכי הגוהים בכנסת אבל הם בעצם גזענים שונאי יהודים דתיים (אולי הם לא ככה אבל ככה הם הראו לנו בתשדירי התעמולה!). אולי ימצאו עוד כמה זמן גם כמה וכמה שחיתיות אצלכם כמו אצל כל מפלגה אחרת. אז תרדו מהעץ הגבוהה שטיפסתם עליו ותתחילו לדבר לעניין. ומספיק עם הקטע נגד היהודים דתיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo41.gif אתה רוצה לדבר על זה?

1. אנחנו אכן הכי הגונים וישרים. עובדה שלא דבק במפלגת שינוי רבב של שחיתות. עובדה שח"כ יהודית נאות זכתה בפרס אבירת איכות השלטון. עובדה שהתנועה לאיכות השלטון רואה במפלגתנו דוגמא ומופת למנהל תקין. 2. אנחנו לא שונאים יהודים דתיים. אנחנו גם לא שונאים חרדים. אנחנו רוצים שיהיה שיוויון במדינה הזאת שמשמעותו - כולם מתגיסים, כולם יוצאים לעבוד, כספי המדינה מחולקים בצורה הגיונית ושיוויונית, מי שתורם מקבל וכד´. אם זה שנאת דתיים בשבילך אתה צריך לבדוק את עצמך. 3. אנחנו מדברים מאד לעניין ועובדה שקרוב לחצי מיליון אנשים (ואולי יותר) יצביעו עבורנו בבחירות. אולי כדאי שתבדוק את עצמך בנושא הדיבור לעניין כי הגעת לפה וענית להודעה שלא נאמרה בה מילה אחת בנושא דת ומדינה והתפרצת בצורה עלובה נגד מפלגת שינוי כאילו היא שדדה את הגמד גינה שלך.

אהההההההההה אין לכם מה להגיד

אתם רואים? אתם נג יהודים דתיים וחרדים!!! לא משנה מה הם יעשו אתם תיהיו נגד אתם מי שהורסים את המדינה הזו ורק אח"כ ארגוני הטרור. אתם גורמים לקרע פנימי בעם כשאתם מדברים על איחוד וגיבוש העם ולטפל קודם בבעיות הפנימיות שלנו את מעמיקים את הקרע בין דתיים לחילונים. ודרך אגב אני גם חילוני אבל רוב המשפחה שלי היא דתייה וכמעט חצי הם מתנחלים באלי סיני וקדומים.

../images/Emo41.gif אין לנו מה לאמר?

פשוט אמרתי לך הכל כבר בהודעה הראשונה אבל לא טרחת לקרוא ולנסות להבין/להפנים. 1. אנחנו ממש לא נגד חרדים ופירטתי באריכות בנושא. אני לא אחזור בשבילך פעמיים - תטרח ותקרא את מה שכותבים לך. 2. אנחנו בטח ובטח לא נגד הדתיים - שינוי בהחלט תוכל לשבת בממשלה עם המפד"ל או עם מימ"ד. 3. אתה מבלבל יותר מדי בין חרדים ודתיים ולכן מן הסתם לא מבין על מה ההתמרמרות. 4. סבבה לך . גם חצי משפחה שלי הם דתיים עם כיפות סרוגות, הם כולם יודעים שאני תומך שינוי ולאף אחד מהם אין בעיה עם זה. אם המשפחה שלך עושים צבא, עובדים למחייתם ומשלמים מיסים אין לאף אחד בשינוי בעייה איתם.

meirkl

New member
אולי ואולי ואולי

אולי פשוט תפסיק להיות שטוף מוח או אידיוט? איפה ראית שנאה לדתיים? הבעיה בראש שלך ולא במה ששינוי אומרת. אין לשינוי כלום נגד דתיים.

למעלה