שינוי גודל ה-iframe

I am a freak

New member
שינוי גודל ה-iframe

שלום לכם חברי הפורום, ערב טוב וחג עצמאות שמח. [כדי שאני לא אצטרך להסביר לכם על מבנה האתר, פשוט כנסו בבקשה לכאן]. האתר בנוי, כמו ששמתם לב, על iframeים, 5 כאלה ליתר דיוק. ברגע שלוחצים על קישור בתיבת הקישורים בצד ימין, הדף נטען לiframe האמצעי. חלק מהדפים שבתיבת הקישורים, גדולים יותר מהאורך של הiframe [כפי שהגדרתי אותו במאפיין הheight של ה-ifrmae]. מה שרציתי לעשות זה לשנות את אורך הiframe בהתאם לאורך הדף שנטען אליו. כלומר, שלא יהיה צורך בפס הגלילה ויהיה באפשרות הגולש לראות את כל הדף [כל אורך הדף]. מישהו יכול לנסות לעזור לי
תודה מראש, הפריק.

I am a freak

New member
|קרפדה-שאומרת-קפיץ-קפוץ|

לילה טוב, סליחה על ההקפצה המוקדמת... פשוט, אני הולך לראות טלויזיה ולישון אז, אני מקפיץ- בתקווה שכשאני אבדוק את התגובות מחר [בתקווה שיהיו תגובות] אני לא אצטרך למצוא את ההודעה בדף הפעיל השישי
לילה טוב, הפריק.

I am a freak

New member
לאף אחד אין רעיון?

אין כאן אף אחד שיכול לנסות? זה פורום בוני אתרים, נו באמת.

xyxyxy

New member
הממ..

לפי מה שהבנתי אתה רוצה שהפריים האמצעי גודלו ישתנה לפי התוכן שלו, זה לא בעיה רק על חשבון איזה פריים אתה רוצה לעשות את זה?

I am a freak

New member
על חשבון שום פריים

אתה רואה את החלק הריק מתחת לפריים האמצעי? פשוט שם, שיופיע כל הפריים. לא איכפת לי שהסקרול-באר של כל החלון יגדל. אני פשוט לא רוצה שיהיה סקרול-באר לפריים עצמו. מה עלה בדעתך? הפריק.

xyxyxy

New member
ככה

באירוע onlick בתפריט אתה עושה את זה
parent.text.height = parent.text.document.offsetHeight;​
תוסיף id של text ל פריים

I am a freak

New member
שאלה אחרונה

לא הבנתי את השורה האחרונה שלך "תוסיף id של text ל פריים". מה לעשות, איך ואיפה
מצטער, אתה מדבר איתי כאל מקצוען, ואני לא כזה
תודה רבה וסליחה על הטרחה, הפריק.