שינוי גובה הטופס

estersh

New member
שינוי גובה הטופס

אני כותבת עכשיו קוד שמשנה את גודל כל הפקדים בטופס במקרה שהרזולוציה של המסך שונה מזו של מפתח המערכת. לשם כך אני צריכה לשנות את גובה הטופס בזמן ריצה. אבל כשאני מנסה לכתוב משהוא כמו Me.WindowHeight = Me.WindowHeight * i אז אדון אקסס מודיע לי שהמאפיין WindowHeight הוא לקריאה בלבד. עשיתי קצת שיעורי בית וראיתי בmsdn את הקטע הבא שאומר שזה קריאה וכתיבה . אז למה זה לא הולך? והאם יש דרך אחרת לשנות את גובה הטופס? זה מה שראיתי בmsdn: WindowHeight Property Returns or sets the height of a form, report, or data access page in twips, depending on the object. Read/write Integer for the Form and Report objects; read-only Long for the DataAccessPage object.

estersh

New member
לא עונים, אז הסתדרתי. אבל משהוא אחר

אפשר לגשת למאפיין שם הטופס בלי לפתוח אותו? מה שאני רוצה לעשות זה לעבור על כל הטפסים ע"י For Each fForm In Forms ואז לפתוח כל פורום ע"י DoCmd.OpenForm ???, acDesign, , , acFormPropertySettings, acHidden איפוא ששמתי סימני שאלה צריך לבוא שם הform. אבל אם אני אכתוב שם fForm.name אז אקסס יודיע "הביטוי שהזנת מתייחס לאובייט שנסגר או שלא קיים". וזה בגלל שהטופס לא פתוח. אז איך בכל אופן אפשר לעשות את זה כשהטופס סגור? ובקשר לשאלה הקודמת. הסתדרתי בלעדיה אבל עדיין מעניינת אותי התשובה מאוד.

למעלה