שינוי בשער 5!

שינוי בשער 5!

אנא קיראו את מה שכתוב.. תודה לגבי מהפועלתא יאללההפועל - הפועל אימפריה יאללה הפועל לתת ת'לב והנשמה הפועל עולה עולה, הפועל עולה עולה... אווווו(עם הסמל) השדים האדומים, אני איתכם לעולמים נאהב אותך לנצח אווו אני אדום בנשמה אווו הפועל עולה (סוף מחצית ראשונה). מישהו זוכר מחצית ראשונה שלא נשמעה בדיוק ככה בשינויים קלים לפה או לשם? הכל קבוע וידוע מראש ורק באים לעבוד. איפה המעורבות שלנו במשחק? למה לא מקללים שופטים יותר? למה שוערים לא מפחדים לעמוד בשער שליד שער 5 יותר? איפה שריקות בוז בבעיטות חופשיות של היריב? תשאלו את אובארוב כמה הוא סבל לעמוד בשער שליד שער 5, הרגע הכי מרגש בבדרבי האחרון היה כשהוא בא לעמוד בשער לידינו ושוב חזרו הקללות לכיוון שלו. דיברתי על זה היום עם איש גדול(אולי תירשם לפה כבר? בטוח יהיו לך להוסיף דברים שאני אשכח או לא חשבתי עליהם) והגענו למסקנה שחייבים שינוי. אני מאד אזהר פה לא לקרוא לאנשים טרמפיסטים כי באמת לא מעניין אותי כמה זמן כל אחד מגיע למשחקים ובטח שאני לא אאשים אותו על זה שההורים שלו החליטו להזדיין ב1987 ולא ב1979. אבל... עם כל הכבוד, כל האולטראס אינטרנט האלה שעסוקים בלהסתכל על כל העולם וישר אחרי המשחק לרוץ לאינטרנט ולכתוב איזה צחוקים היה עם ההוא, ושההוא לא עודד בשיר הזה ואיזה כוסית ההיא, לא יכולים פתאום להופיע ולשנות אופי של שער שלם, בטח לא כשהאנשים של שער 5 של קודם עדיין נמצאים שם(גם אם הם קצת נרדמו בשמירה). אפסים שצועקים "שער 7 לא קיים", ועוד צועקים את זה ברצינות ולא סתם כשכונה כשהפועל מובילה 3-0 5 דקות לסוף, כשהם בכלל לא יודעים מה זה שער 7 ומה הוא מסמל ומה היה שם פעם וכמה יש להם ללמוד ממנו.(אבל יודעים יפה מאד לשתוק כשמאיימים עליהם, ככה הבנתי). מטומטמים שרוקדים לי פוגו באמצע שער 5 כי הם חושבים שזה מגניב ומעורר מישהו... אז מה שזה מעורר זה את הרצון שלי לדפוק בהם פצצה לפנים, זה מה שזה מעורר. כוסאמו ערס, רוצים לרקוד פוגו? לכו לאזימוט ביום חמישי ותעזבו אותי בשקט. דבילים שיודעים יפה מאד לחמם את האווירה באינטרנט ולהתגרות בכל העולם, ובכלל לשחק אותה חוליגנים, אבל כשזה מגיע למשהו רציני רק מנציחים את התדמית של הקוקסינלים שיש לנו ונעלמים כשבאמת צריך אותם, כי פוזה זה לחוד, להתגרות בכל העולם אפשר, אבל כשצריך לעמוד מאחורי המילה שלך ויש סיכון שתקבל איזה אגרוף לפנים, אז זה כבר מסוכן וצריך לחזור הביתה כי מאוחר. טיפשים שמסרבים לשרוק בוז כשהשופט מזיין אותנו רק כי "זה הורס את השיר באמצע", על הזין שלי השיר! אני לא במקהלה! זאת הפועל! מפגרים שמוציאים מהפה את המשפט "כבר לא כיף בשער 5("כבר לא כיף", כאילו שהייתם שם קודם שאתם יודעים לזיין בשכל) כי האנשים חרא ואין עם מי לדבר". כוס אמא שלכם, רוצים חברים וכיף? לכו לנוער העובד, מה הקשר להפועל? חלאות שכשהפועל לא רק מפסידה אליפות, על הזין שלי 3 שנים בלי אליפות, אבל מפסידה אותה למ-כ-ב-י!!!!!! שרים לי אומרים מכבי נאצים!!!!!!! מילא "תודה לך הפועל" או "לעולם לא תצעדי לבד", זה עוד אני יכול להבין, יש בזה איזה מסר, איזה משמעות, אבל אומרים מכבי נאצים?????? אנשים נשברו היום, אני מהגול של פ"ת רק ישבתי ובכיתי עד 20 דקות אחרי המשחק, ראיתי אנשים שבורים לגמרי, אנשים שיודעים מה זה אליפות של מכבי וכמה זה נורא, ומסביב כל מיני מטומטמים שרים לי שתהיה שואה למכבי בלי קשר לעולם רק כי זה קיצוני ו"מרגש". כמו שכבר אמרו לי היום, שער 5 נהפך לטרנד, לאפנה, מגניב לשבת בשער 5, כל מה שחשוב זה האבוקות והרימונים ולמי יש יותר, לנו או למכבי. היום הם בשער 5, מחר הם יהיו בחוג לריקוד, אז שיילכו כבר היום לחוג לריקוד, למה לחכות? חלאס, מספיק, צריך להחזיר את שער 5 למה שהוא היה פעם. לדעתי צריך דבר ראשון להחזיר את כל האנשים של פעם(שאני לא אתחיל לכתוב פה את השמות של כולם, אבל מי שקצת מכיר יודע בדיוק למי אני מתכוון, אנשים שהיום דווקא כן חזרו לאמצע) ולקחת את המקום הזה, אם צריך אז גם בכוח מאולטראס אינטרנט, נשבר הזין, נהפכנו לבדיחה בגללם. ודבר שני, שיהיו רק אנשים נורמליים על הברזל, בלי כל מיני דפקטים שעומדים שם רק בשביל שיצלמו אותם ולא עושים שום דבר, אבל שום דבר, בשביל העידוד

XSuperKi11erX

New member
גבי פירסם את זה לפני שבוע../images/Emo47.gif

וצודק 100% צריך להתחיל להיות מעורבים במשחק.

west side

New member
אחי תקשיב גבר

לא היתי במשחקים האחרונים של הפועל, אתה רוצה לדעת למה אני יגיד לך במסר. זה לא הנקודה שלי כרגע, אני מגיב על מה שאמרת. אני מסכים איתך ברוב אחי, אבל! כאילו איך אתה יכול לכתוב דבר כזה?! ברור לי שמישהו אחר אמר לך את זה ואז 'מעתיק מהמוח' כאילו כוסראבק, אתה כולה בן 14 איך אתה בכלל יכול לחשוב על להביא למישהו פצצה לפנים, תגיד אחי, אתה נורמלי!? שהיתי בגיל שלך(ואני קטן ממך רק ב4 שנים) לא העזתי לחשוב ככה, עזוב אותך על לדבר ככה..לחשוב לא העזתי! קיצור גבר, אני אומר לך, תוריד קצת פרופיל, תירגע, ואתה אומר האנשים שהיו פעם צריכים לחזור, למה מי אתה בכלל!? כולה אתמול התחלת לבוא למשחקים אתה אומר פעם- זה נישמע פול זמן אבל מסתכלים על הגיל שלך..ורואים שאתה עוד קצת קטן ומתלהב אחי..באמת כדאי לך להירגע.. ואחי אני כותב לך בלי שום איום ובלי כעס וזה, מצטער עם זה נישמע ככה. כולנו אדומים אחי. אוהב אותך גבר! ואני מסכים ששער 5 נהפך לסטייל!!!! זה באמת מגעיל

west side

New member
מזה משנה!

אז אתה מסכים עם מה שרשום שם ועדיין אתה נשאר מתלהב(יותר מידי) ביחס לגיל שלך

דבר ראשון

אתה מכיר אותי?!? אתה יודע מי אני?! אתה ראית אותי במשחק שאתה יכול להגיד את זה?! אין קשר פה לגיל אתה לא מבין.. תאמין לי אני קטן ממך ותרמתי הרבה יותר ממך אם אתה רוצה פירוט אני יביא לך... אולי במקום לדבר על אחרים , מה אתה תורם להפועל? 10 שקל בשנה לתרומות? בא למשחק? אל תזיין ת'שכל

למעלה