שינוי בפרצוף...

שינוי בפרצוף...

הקיצ`, היום הייתי אצל מנתח פלסטי וקבעו לי תור לניתוח באף ב 2 לאפריל, שזה עוד חודש ללא משכילים ביננו...(פחות כמה ימים אם תרצו להיות קטנוניים). בכל אופן, הניתוח הזה זה דבר שרציתי אותו המון המון זמן. אני בעיקרון לא פוחדת כי עברתי ניתוחים יותר קשים בחיים שלי (בלעדיהם לא היו לי חיים אבל נעזוב את זה כרגע.) אבל היום, כשכבר ממש קיבלתי תאריך והכול אני מתחילה טיפה לשקשק. בתכל`ס, יותר גרוע ממה שהאף שלי עכשיו, לא נראה לי שיכול להיות אבל אם פתאום יהיה לי אף חזיר ??? אמרתי למנתח שאני רוצה הכי טבעי שיש, רק שיורידו לי את הגבעה המגעילה באמצע ושיישרו לי אותו וזהו. מה בסך הכול רציתי ? אף נורמלי ולא ``מגלשה לנמלים`` כמו שאח שלי קורא לזה... ופתאום אני מגלה שבמשך שלושה ימים יהיו תקועים לי טמפונים באף !!! וחבר שלי... הוא לא אומר כלום, לא זה לא משנה כי הוא אוהב אותי בכל מקרה - זה לא עוזר קוצי !!! here תמיכה i need some !!! בכל אופן, שלא תבינו אותי לא נכון, אני חס ושלום לא הולכת לבטל את הניתוח הקדוש, אבל אני הגעתי למסקנה אחת: מכיוון שאת הניתוח עושים לי באיזה בית חולים איטלקי בחיפה, שהוא בעצם משמש כמעין מנזר, אם הניתוח לא יצא כמו שצריך, תדעו שאח``כ אני אצטרך להוסיף לכינוי שלי את התואר המכובד : sister...

N0

New member
לא מבין...

את כל הטירוף ניתוחים פלאסטים האלה. כאילו לעזאזל אנשים אתם לא מושלמים תשלימו עם זה. די כבר לרדוף כל הזמן אחרי איזה מראה מושלם שמישהו מכתיב לכם. הרי אתן גם ככה לא תיהיו מרוצות מאיך שאתן נראות לא משנה מה יגידו לכן עד שלא יכריזו עליכן רישמית כדוגמניות על תישארו בדעה הקבוע שאתן לא נראות טוב. ובכלל יש בנות שנראות מצויין אז האף שלהן לא משהו אז מה ? למה להוציא את ה8,000 שקל האלה על משהו דבילי כל כך כמו מראה. N0 יודע שהוא חוזר להוציא תסכולים בפורום אבל לעזאזל מה זה כבר יתן לך ? N0

בלאונט

New member
אני לא רוצה להפריע, אבל...

אתה די טועה. אני מושלם. בהחלט. זה היה כתוב על השירותים בביצפר. אני מושלם. אבל אני לא רוצה להפריע, תמשיכו בשיחה שלכם.

מסכים איתך

אם לא בפוליטיקה אז בזה ... אין דבר כזה בעולם אישה שמסתפקת באיך שהיא נראית .. ועוד משהו .. כל אחת חושבת שהיא מיוחדת. עכשיו יבואו מלא בנות ויגידו לי שאני שובניסט ויגידו שהן מסתפקות באיך שהן נראות, ויתחילו גם באותה הזדמנות לספר לי איך מתחילים איתם ברחוב ואיך מסתכלים עליהן בשעור. אני לא שובניסט ! אני לא הומו ! אני טמבל !

hasaroot

New member
no no no - NO

בלי להתלהב מעצמי דווקא די אהבתי את המשחק מילים בכותרת (כן, אני יודע שהתלהבתי מעצמי...). בכל מקרה - תאור מצב (תאור מצב?!): אתה הולך בתל - אביב עם כמה חברים, פתאום עוברת איזו אחת (אחד, למען הפוליטקלי קורקטיות...) עם צלקות (או חצ`קונים) בפרצוף, בלי יד, פוזל נורא (מה שמזכיר לי מקרה מצחיק נורא שקרה לי היום - אבל זו כבר הודעה אחרת לגמרי..) אולי איזה אפרו ענק (ענק!) ומגעיל, ואולי עם אף גדול שבכלל לא מתאים.... אף אחד - אף אחד !!! (לא יותר מדי סימני קריאה...) לא מושלם (בטח שלא אני.. - מוזר להוציא את המשפט הזה בלי לקוות ל``שגיא, תפסיק.......``), אבל יש אנשים שזה ממש מפריע להם, ויש אנשים שאני מסתכל עליהם ואני חושב שאם אני הייתי נראה ככה הייתי רוצה לשנות את זה.... ואנשים מוציאים במשך הזמן הרבה יותר מ8000 שקל על מראה ובכלל הגיינה אישית: טיפול לחצ`קונים, בשמים למיניהם, אפשר אפילו להחשיב בגדים....) אז עניין הכסף הוא לא כזה בעיה רצינית... אם יש..... (מקווה שלא עליתי על איזה מוקש) מה גם שאתה יכול להבין שזה לא קטע של ``וואי, בא לי לעשות ניתוח אף, אני אעשה מחר, חי חי פאקינג חי`` - זה משהו שהיא תכננה כבר שנים.. אז אם את רוצה את זה - אל תסעי להודו ולא שום דבר אחרת תעשי את זה ותרגישי טוב עם זה. ובקטע של לנחם - אני לא ראיתי אותך אז... את יודעת... אולי איזה לא *לא נכון!!!* טוב יעשה את זה...? habarnash says good night

צודק!!!

תשמעי, בהתחלה כשקראתי את ההודעה שלך חשבתי שאת אומרת דברים בציניות. אנשים נוהגים לכתוב כאן סיפורים אמיתיים כבייכול כדי להראות עד כמה החברה האנושית דפוקה בשכל (ראי מקרה ``שלום קוראים לי שפרה`` של דומיניק, יש ארכיון). את אשכרה רצינית?!?! הניתוח הפלסטי היחידי שרציתי לעשות אי פעם הוא להוריד את הכתם לידה (אחד מרבים) שיש לי על גב הזרוע. אבל ירדתי מזה- למה לסבול בשביל שיגרדו לי מהעור חתיכה אדומה שבכל מקרה לא מפריעה לי כל כך ולא מסרטנת?! סתם חבל על הכסף, על הסבל ובכלל.. אבל מילא זה- יותר אסטתי בלי כתבי לידה כאלה. אמנם- ניתוח לשינוי האף?! בשביל מה?!?! הדבר היחידי שעולה לי כרגע בראש הוא ציטוט, אמנם של טי אל סי אבל ציטוט. והוא גם יפה. קראי והסקיטי: Tou can buy your hair if it wont grow you can fix your nose if HE says so you can buy all the make up that man can make but if you can`t look inside you find out who am i too be in a position that makes me feel so damn unpretty. כפיש? אף אחד לא מושלם. אם כולם היו מושלמים, העולם היה אליטה (מה?!?!). עד העונג הבא, נעמה (עם גוף ופנים שאמנם לא מושלמים/ אבל בלי תשלומים למנתחים בכירים/)

על נשרים, ד``ר סנטר, ומה שביניהם.

אמצע אוגוסט, 2000. המתישהו שמיכל הייתה אמורה להכנס אל חדר הניתוחים, כדי להוריד את ה(איך קראת לזה?) גבעה שתקועה לה באמצע הפרצוף. בגיל 11 הייתה הטראומה הראשונה. אני הולכת ברחוב וערסים מתחילים להציק לי. זה הסתיים ב``שתקי, מה את מדברת בכלל, תראי איזה אף יש לך.`` מגיל צעיר מאד, כן, מאד, תמיד חשבתי שאני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש (זה יכול להמשך באורכים מזוויעים) לא יפה. אמא אף פעם לא אמרה שאני יפה, אבא אף פעם לא אמר שאני יפה, והמה-שמם האלה שמחפשים ``לוק מתאים`` ברחובות תל-אביב (כמעט) אף פעם לא פנו אליי בשאלת ``אנחנו צריכים דוגמנים לפרסומות בערוץ 2, את מעונינת?`` זה היה מטריד. רצתי הביתה אל אמא ומיררתי בבכי. ``אמא, אמא, למה יש לי אף כזה מכוער?`` ואמא, כמו מרשעת שיש רק באגדות ``זה בסדר, נתקן את זה עוד ארבע שנים.`` התחלנו לחסוך כסף, כבר יש 16,000. כל המשפחה תמכה, אמא, אבא, סבתא, דודה. זה דיי פגע בי, אני דווקא קיוויתי שאמא תגיד שהאף שלי בסדר גמור ושאני לא צריכה להתייחס לאף אחד שאומר שהאף שלי לא בסדר או משהו כזה, אבל לא, היא הייתה חייבת להרוס לי כל טיפה של ביטחון עצמי בנוגע לאף שלי. בסביבות אמצע כיתה ט` התחלתי לקבל את העובדה שזה בסך הכל אף. יושב באמצע הפרצוף, אבל בסך הכל אף. קצת לפני פסח באתי הביתה והודעתי ``אמא, אני לא עושה ניתוח.`` היא הביטה בי במבט זועם ``אבל את רוצה להיות יפה, לא? תסתכלי על עצמך, הפה שלך מעוות מהגשר (היה לי בזמנו גשר), יש לך אף ענק, את לא רוצה להיות יפה? את רוצה להשאר ככה?`` זה היה ממש, אבל ממש רשע, אבל אני לא ויתרתי, אני ידעתי שהכל אצלי בסדר גמור, והיא הדפוקה (עוד אחת מהסיבות שאני מסוגלת לירות בה). בכל מקרה, אמא שלי כמעט ניסתה בכח לדחוף אותי לניתוח אף, היא אפילו שוחחה עם מנתחים בנוגע לזה, ללא ידיעתי, וזה ממש הכעיס אותי. לאבא שלי לא היה אכפת, הוא שמח עם ההחלטות שלי, אבל היא ממש לא, היא גם דחפה את סבתא שלי בנוגע לניתוח, אבל הנושא איתה נחתם בשיחה קצרה שהראתה עד כמה הנימוקים שלה לא מבוססים. ``למה את לא עושה ניתוח?`` ``כי אני לא רוצה.`` ``אבל מה, תראי, כולם עושים.`` ``ומה, אם כולם יקפצו מהגג, גם אני אקפוץ?`` שם היא ללא ספק ויתרה. אמא שלי עדיין לא ויתרה, היא לא מפסיקה להציק, אבל בסופו של דבר היא תרד מזה, כששיעורי הנהיגה יתחילו. בתעכלס, הרבה מהאנשים שעושים ניתוחים באף, זה לא בגלל שהם עושים את זה כי הם רוצים, אלא בגלל שאחרים גרמו להם לרצות את זה, ואני התחרטתי ברגע הנכון. בסה``כ זו החלטה שלך, אבל קחי בחשבון שיכול מאד להיות שההחלטה שלך נגרמה עקב דברים שהם לא בשליטתך. think floyd מיכל

kirk hammet

New member
אם יורשה לי להביע דעה

אני חושב שאמא שלך זה ממש לא האמא מהאגדות , הייתי מעדיף את אמא שלי על פניה , ואמא שלי ממש רעה אליי .... בחיים לא שמעתי על הורה שמעודד את הילד שלו לעשות ניתוח פלסטי ... אגב בנושא הזה יש לי אף ענק אבל ממש ענק ואני אומר יאללה נחייה עם זה ככה נבראתי , ככה אני יישאר

מגיבים יקרים !

קודם כל תודה שהגבתם - נחמד לשמוע מה אחרים חושבים. עכשיו, שיהיה ברור לכם - אני לא עושה את הניתוח בשביל להיות מושלמת, בגלל שחברות שלי שעשו אותו, בשביל שאני אהיה יותר יפה, בשביל שבנים ירצו אותי או לא שום דבר כזה. אני עושה אותו בשבילי בלבד !!! אני לא אוהבת את האף שלי כי הוא מפריע לי - הצורה שלו בעיקר ועצם זה שהוא באמצע הפרצוף והוא מאוד בולט. נכון, אני יכולה לחיות איתו אבל למה לי לא לנצל את האופציה שיש ביידי ולשנות ? זה יגרום לי להרגיש יותר שלמה עם עצמי. נכון, זה קצת מפחיד וגם הטבע הרבה יותר חזק ממני אבל זה יתרום להרגשה הטובה שלי ולהשלמה שלי עם עצמי. אני יודעת שאני עושה את השינוי שתמיד רציתי. לפי דעתי ההרגשה זה הדבר הכי חשוב.... לא רוצה להיות כמו אחרות ולא רוצה להיות מושלמת ( במקרה שלי אני צריכה ניתוח לשינוי הפרצוף רק כדי להתקרב לתואר יפה, אבל מילא). בכל אופן, תודה על התגובות וגיליתי גם, שמאיך שאני מגיבה עכשיו, אני יודעת שאני באמת שלמה עם הניתוח הזה. רק דבר אחד... למה טמפונים באף לשלושה ימים לעזאזל ???

N0

New member
תגידי את לא מעדיפה

לקחת את ה8,000 שקל האלה ולסוע להודו לשבועיים במקום להיות תקוע בבית שבועיים עם טמפונים באף ? ובכלל מה זה בשבילך כמה פעמים את כבר רואה את עצמך, זה רק כי את בת אם זה לא האף זה החזה ואם לא החזה זה הסנטר ואםפ לא הסנטר אז השערות ברגליים. N0

Funeral_Drum

New member
ל-מ-ה?

את באמת תרגישי טוב יותר עם עצמך אם האף שלך יהיה ישר במקום נשרי? גם אם היו מציעים לי שמה שאני רוצה ישתנה במראה שלי בן לילה בלי שום התערבות של אף אחד, הייתי מסכים שרק יקצצו לי ציפורניים. ואני לא בדיוק בן אדם מושלם או דומה לזה. shine

Hell is beige

New member
יש לי אף יפה...

אבל הוא יוצא דופן... כלומר, הוא הדבר היפה היחיד אצלי... אבל אני בחיים לא אעשה ניתוח לשינוי המראה שלי.. למה? כי אין לי כסף... אני לא מבין מה עושים מזה כזה ביג דיל? מה כזה רע בניתוח אף? למה זה כזה פרינציפ מפגר?

snaps

New member
שום שינוי בפרצוף....

חברה שלי עשתה ניתוח באף ועכשיו הוא נראה כמו הדבר הכי לא טבעי שיש הנחיר השמאלי שלה יותר גבוה מהימיני...(או שזה ההפך..),לא חשוב.. אבל זה מפחיד בצורה לא נורמלית...! וחוצמזה...לא חבל על כל הכסף הזה??? אין לך משהו יותר טוב לעשות איתו?? עכשיו,לא התכוונתי לבאס אותך,או להפחיד אותך...אלה פשוט העןבדות... אבל אם ניתוח זה מה שיישמח אותך...אז בהצלחה.. :cool:

אף אחד..

אחותי פעם עשתה ניתוח אף. היא נורא פחדה מזה, והתיאורים שהיא שמעה על זה ממש זיעזעו אותה. היא סבלה מזה לא מעט, ואני לא אלאה בתיאורים, כי ממילא תגלי את הכל לבד.. אבל מה שכן, היא עד היום שמיחה על שעברה את הניתוח, וזה אפילו שינה את החיים שלה. לדעתי ולדעת רבים, יש לה אף מושלם, ואפילו הציעו לה להצטלם לעיתון. ולסיכום : זה יכאב מאוד, אבל כל הזמן תחשבי על התוצאות!! זה יעזור לך.

למעלה