שינוי בסיס:/

nofi155

New member
שינוי בסיס:/

אני יודעת שזה לא בדיוק תקופה מתאימה עם כל המצב ואולי בכלל אין לי זכות להתלונן אחרי מה שחיילים אחרים עוברים אבל אני כבר ממש נואשת לעזרה אין דרך שלא נסיתי כבר כדי לצאת מפה אני משרתת בבסיס רחוק מהבית כבר שנה ואנחנו עוברים תקופה מאוד קשה בבית בגלל שאמא שלי בפחות משנה איבדה את שני הורייה ואין לה אחים או אחיות אני הבכורה בבית ויש לי עוד שלושה אחים קטנים שמתוכם אחת בת שנה אימי לא עובדת כל המשפחה פשוט במצוקה נפשית המפקד שלי לא מתחשב בי אפילו טיפה ויותר מזה לפני שבועיים שסבי נפטר לא רק שהוא לא אמר לי מנימום משתתף בצערך הוא רצה שאני יחתום על ההלוויה יום חופש ויום אחר כך יחזור לבסיס.פניתי לקבנית ממזמן והגעתי כבר לפסיכיאטר אבל הם לא עזרו כי הם טוענים שאין לי מחלה בנפש אלא משבר עקב סיבות אישיותפניתי למשקית תש היא אמרה שאין לה דרך לעזור ליעכשיו הגשתי פנייה לקצינת פניות הציבור האם היא תעזור לי?האם היא בכלל יכולה??

אושי231

New member
היי לך

אני מבינה אותך ומשתתפת בצערך ובצער המשפחה על האירועים הקשים שעברתם.
תביני שבתור חיילת אין תמיד הזכות לבחור איפה נשרת. לא פירטת מה הבעיה בבסיס ולמה את רוצה לעזוב? באמת ציינת משהו שגם אני חשבתי עליו, שעם כל מה שקורה היום ועם המצב בצה"ל זה לא כ"כ נותן זכות להתלונן כשיש חיילים בחוץ שמחרפים נפשם למען המדינה.
אני לא יודעת אם קפ"צ תעזור לך או לא, אבל חשוב שתזכרי שחלק מההתמודדות בחיים זה לעבור גם קשיים כמו שציינת, ברור שאלו אירועים לא פשוטים אבל צבא זה רק שנתיים (ואני מאמינה שכבר עברת חלק מזה). אין יותר מבינה ממני מה זה לרצות להשתחרר, ואני בתור אחת שהייתה אמונה על חיילים עם בעיות סוציו-אקונומיות מאוד קשות ברמה של מינוסים מטורפים ובעיות משפחתיות כמו סמין וזנות במשפחה, ראיתי את כל הדברים האלה וזה עדיין חיילים שלקחו את עצמם בידיים והחליטו שאת הצבא שלהם הם עושים על הדרך הטובה ביותר.
אני רוצה לומר לך לנסות אולי לשנות תפיסה, אם גם ככה לא מעבירים אותך- אז במקום שתהיי שבוזה מהתפקיד ומהחיים, תנסי לראות את זה באור אחר, תנסי להסתכל על חצי הכוס המלאה, ואולי לשנות פאזה ולעשות דברים בגישה אחרת, תבואי לבסיס עם חיוך ותגידי לעצמך שהיום את הולכת להגדיל ראש, ואולי כן תצליחי להנות מהשירות שלך ולסיים אותו כהלכה.
תזכרי שבחיים יגיעו לך הרבה משברים ותצטרכי להתמודד איתם, אני בטוחה שעכשיו זה נראה לך כמו הדבר הכי גרוע בעולם אבל את לא יכולה לקחת על עצמך את הנטל של כל המשפחה. פטירת של סבא וסבתא זה טבעי, אלו החיים וזאת דרך הטבע, אי אפשר שהכל יתמוטט בגלל הפטירה את מבינה? הכל קשה והכל מבאס אבל באותה מידה אם היית עובדת באזרחות היית נאלצת להתמודד עם אותם הדברים ואפילו יותר כי צבא זה כמו חממה.
אני מקווה בשבילך שתצליחי להתמודד עם הקשיים ותעשי את זה בצורה הטובה ביותר!
בהצלחה!

DorSht

New member
המפקד שלה עשה משהו לא חוקי

ועל זה היא יכולה לקבול אותו, אבל מה כבר יעשו לו?
ראיתי לא מעט חיילים שקבלו כל מיני נגדים, ותיקים יותר וגם פחות, לאף אחד לא עשו כלום, מקסימום נו נו נו.

היא זכאית ל3 ימי חופש על חשבון המערכת על מות סבא/סבתא.
(ועל אחד ההורים חס וחלילה, 7 ימים).
להגיד לה לקחת יום חופש? זה לא חוקי בכלל.

למעלה