שינוי בהירות מסך???

מיכאל1111

New member
שינוי בהירות מסך???

שלום , הרגע קיבחתי מחב נייד חדש, מישהו יודע איך אני משנה את בהירות המסך? תודה

ברמת העקרון

מקש Fn + מקש כלשהו. מחש כלשהו = חפש מקש עם ציור של שמש או משהו כזה.

מיכאל1111

New member
רעש מוזר במחשב החדש

שלום לכולם, היום קיבלתי מחשב נייד חדש (LG LS70) , ויש איזשהוא רעש מוזר שאני לא יודע אם אני סתם קטנוני לגביו או לא כשאני מדליק עובד ללא סוללה, אז כל פעם שאני מפעיל תוכנה (נניח את האקספלורר) יש מין רעש חלש כזה, מין פאק קטן, כמו פופוקרן שמתפוצץ רק הרבה יותר חלש. חשוב לציין שכאשר אני עובד מחובר לחשמל אז אין את הרעש הזה, למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? והאם בכלל כדאי ללכת לבדוק את זה? תודה

קודם כל תתחדש ../images/Emo13.gif

דבר שני, כאשר אתה מקליק באקספלורר בירית המחדש שלו היא באמת מן צליל הקלקה (טיק כזה). אז זה נורמלי. השארלה היא האם זה קורה בעות תוכנות? האם הגדרת צליל מיוחד להפעלת תוכנה? העניין שזה קורה רק בסוללה מפתיע לטעמי. בכל מקרה, אם אתה רוצה להיות שקט הרי יש לך אחריות. נצל אותה ובדוק במעבדה של היבואן.

מיכאל1111

New member
הבעיה היא שהרעש מאוד חלש

היום הייתי בחנות שקניתי בה וניסיתי להשמיע להם את הרעש. הם לא יכלו לשמוע אותו כי יש רעש בסביבה, לא רעש חזק אומנם, אבל הבעיה שכמו שאמרתי זה רעש קטנציק כזה, כמו פיצוצון של פופקורן ואם לא ישובים בחדר שקט ומקשיבים לזה אז אי אפשר לשמוע אותו. לכן הם אמרו לי שאם אני אשלח אותו ליצרן אז זה לא יעזור בכלום כיוון שהם לא יצילחו לשמוע את הרעש ולא יתקנו אותו. לקחתי מהם סוללה חדשה ואני עכשיו בודק את זה בבית ויש את הרעש הזה. זה מן רעש שכאשר אני פותח תוכנה כמו נגיד אקספךורר אז הוא מופיע ולא הרעש הרגיל שיש כשנפתח חלון. אני ממש לא יודע מה לעשות????

למעלה